Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy boss ( ZOBRAM)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Eh to tylko propozycja mozna poprawic nie?
|
5 Kwi 2012, o 15:47 |
|
Uczeń Simona
|
Teraz może być?
|
5 Kwi 2012, o 16:05 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Temat do zamknięcia
|
9 Kwi 2012, o 17:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Rozwiń swą wypowiedź, proszę....
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
9 Kwi 2012, o 20:56 |
|
Walczący z drzewcami
|
Z uwagi na temat na samej górze ten nadaje się już niestety i tak tylko do zamknięcia.
_________________ dr 120 |
9 Kwi 2012, o 21:52 |
|
Uczeń Heremona
|
Mam tylko jedno pytanie: ile razy zmieniałeś nazwę temu bossowi? Widać brak konceptu. Wybacz, ale na moje niewprawne oko to gracz, który widział max Ducha Zamku postanowił zrobić najsilniejszego bossa w grze. To nie sztuka stworzyć coś najbardziej wykokszonego, z najlepszymi rarami, dysponującego wszystkimi możliwymi umkami, tylko coś co się będzie ładnie komponować z resztą. Nie wiem gdzie takie coś można wsadzić, rary są dobrane co najmniej dziwnie (po co kolejny hełm dla fiz: na ten lev jest garnek i ghaitarog), po co mu meteor i jednocześnie deszcz? Lepiej odpuść.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
10 Kwi 2012, o 01:19 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
ja poprę teraz Calipsis ponieważ pokazała że ty sam nie wiesz co piszesz nie trzymasz się swojej wersji bosa tylko go montujesz cały czas ale ci to nie wychodzi na zdrowy rozsądek padłeś? meteor i desz w jednym bossie na co? Rary jak z bajki wyjęte jak by wszystko dał x 10 w Taernie to może by coś z tego twojego super bossa wyszło ale jak narazie nie widzę w nim przyszłości .
Zamykam w związku z: viewtopic.php?f=121&t=18511 3siu. |
10 Kwi 2012, o 01:52 |
|
Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |