Autor |
Wiadomość |
farguat
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Paź 2011, o 12:07 Posty: 281 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 24 razy
|
Re: Zapomniane Dzieje Naszej Historii
Idea pomyslu dobra,ale to tylko gra i mieszanie jej z zyciem realnym to zly pomysl. Poza tym jak ktos ma wszystko gdzies to i takie przypomnienie go nie poruszy.Prawdziwy patriota tego nie potrzebuje.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37
|
6 Kwi 2012, o 10:18 |
|
|
Garthmogg
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Maj 2011, o 13:03 Posty: 39 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
Jestem ZA Takie przypomnienie będzie dobre dla maniaków, pozatym może gm'om/modom ręce nie odpadną
|
6 Kwi 2012, o 21:37 |
|
|
zajak1234
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Lis 2011, o 18:57 Posty: 31 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
Tym bardziej będą grać bo będą eventy
|
7 Kwi 2012, o 13:53 |
|
|
vooodooo
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 11 Sty 2012, o 18:37 Posty: 22 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
jestem tez ZA , trzeba pamietac.
|
7 Kwi 2012, o 20:51 |
|
|
Buby
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Gru 2011, o 23:20 Posty: 33 Podziękowano: 16 razy Otrzymanych podziękowań: 58 razy
|
Te wydarzenia są naprawde ważne Ponieważ pamięc o BOHATERACH Podziemia Niepodległościowego została przez komunistyczną propagandę skazana na zapomnienie i zakłamanie
_________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili.
|
7 Kwi 2012, o 20:56 |
|
|
Lwia
Uczeń Simona
Rejestracja: 6 Cze 2011, o 13:46 Posty: 62 Miejscowość: krater w okolicach Marsa Podziękowano: 44 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy
|
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. To już lepiej nakłaniać ludzi do czytania książek, niech sami wybierają o kim chcą się dowiedzieć. Z resztą kto by decydował o tym o kim dziś przypominamy? Bo np. tego pana lubimy, może jesteśmy z nim spokrewnieni, itd., a o innym nic się nie powie... bo miał krzywy nos?
Ładnie świadczy to o tej osobie, czy innych, którzy coś takiego popierają, ale ta gra ma (wydaje mi się) swój oddzielny klimat i nie ma co w niego ingerować.
Ba, uważam, że jeśli już, to qesty powinny być same w sobie jakąś kontynuującą się historią a nie tylko przygodą jakiś tam npców. Co się tutaj dzieje z naszą postacią? Jaki jest jej cel poza wyexpieniem się? Nie można czegoś wymyślić nie kończąc naszej przygody na jakimś tam lvl? Nad tym, moim zdaniem powinniśmy się zastanawiać i głowić.
A historia życia naszych przodków przetrwa tylko dzięki książkom, bo na ludzką pamięć nie ma co liczyć, jest zbyt zawodna.
_________________ "Istnieje tylko jedna prawda - administracji/biurokracji".
Przypełzła from Gildia: Radykalne Śpiochy. VD 100 coś lvl, s2.
|
9 Kwi 2012, o 09:34 |
|
|
|