Strona 4 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Trener Zwierzaków - Thortal
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
No nie wiem, gracze mogliby byc niepocieszeni widzac, jak rozwija sie ich pet, a czego oczy nie widza... To raczej powinno zostac w strefie niewiadomej (tak jak staty mobow, z ktorymi walczymy), choc jakby to dodali, to by w zasadzie duzej roznicy nie dalo.
Wg mnie pety sa dokladnie takie, jak powinny byc (no moze kilka drobiazgow i niedociagniec by sie w poszczegolnych petach znalazlo), z wyjatkiem ich ilosci, tak jak wczesniej pisalam |
10 Kwi 2012, o 11:05 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No daq postarałeś się z grafiką i opisem,i powiem dobra robota ale jak większość mówi:
"Dobra robota,jestem Za" to ja jestem przeciw. Pet jest taki jaki jest i nie chce aby się zmieniał. Pet jest głównie aby pomagać w trudnych sytuacjach,bossach... Czyli głównie pomagać. Nie musi być dobry jak jeden z bohaterów z eq,umiejętnościami,statami. Jak chcecie mocniejsze pety to od tego w niektórych gildiach są klatki i tam masz mocniejsze pety. Tyle się wypowiem |
10 Kwi 2012, o 12:46 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Super pomysł. Napracowałeś się oby nie na darmo. Jestem w 100% za.
Może dodaj ankietę? |
10 Kwi 2012, o 16:42 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysl dobry godny realizacii tylko zeby zwierzaki nie staly sie wiekszymi koksami od gracza
_________________ Basketo s3 |
10 Kwi 2012, o 17:56 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem za możliwością podniesienia poziomu peta za kasę. Jej ilość powinna być uzależniona od poziomu z jakiego ma być podniesiony. Ale maksymalny poziom peta nie mógłby być większy od poziomu gracza.
|
10 Kwi 2012, o 18:05 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem za tylko podaj od jakiego LV - a te pety a tak to jestem za
|
10 Kwi 2012, o 18:16 |
|
Pogromca Valdaroga
|
o podnoszeniu poziomu za złoto nawet nie śnijcie.
co do trenera... jakoś mi nie leży wgląd w umiejętności naszego zwierzaka. Wolałbym, aby "wzmacnianie" go było jakimś elementem losowym. Wybieramy np. umiejętność jaką chcemy rozwinąć a trener losowo przypisuje jej punkty z innej/innych. Ewentualnie w 2 stronę - wybieramy zbędną i PU z niej wędrują w losową. |
10 Kwi 2012, o 19:06 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem zdecydowanie za, ponieważ/ ale:
1. Tak jak pisali pet nie powinien mieć lvl większego niż gracz, i to z podniesieniem lvl- bez sensu- przecież pet sam expi nie? 2. Umki trzeba by było lepiej dobrać, ale to tylko sugestia... 3. Lokazizacja świetna. 4. Może co do tych nowych zwierzaków, może by zrobił, że można kupić szczenię/ jajo czy coś i to by było nowe zwierze od 1 lvl byśmy je expili i rozdawali UM-ki i staty od początku? 5. To chyba tyle.... |
10 Kwi 2012, o 19:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł 3siu też nie jest zły.
Co do Konradb416 1. Pet nigdy sam się nie expil zawsze trzeba było go utrzymać i atakować takie potworki żeby nie zginą 2. Przecież to nie jest końcowy pomysł 4. Mogła być to jakaś alternatywa ale ciężka do zbalsowania edit. po poście (góra nie zmieniona): EPSI napisał(a): 1,2,3,4... Brakuje 3 EPSI mam nadzieje ze się domyślisz dlaczego brakuje 3 podpowiem "rolka w górę" i dowiesz się ze 5 też brakuje, poza tym off-top i nie przemyślany post a ja nie napisze nowego postu żeby skomentować to coś _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? Ostatnio edytowany przez Dexdex 11 Kwi 2012, o 00:06, edytowano w sumie 2 razy |
10 Kwi 2012, o 22:58 |
|
Współpracownik Gnarla
|
1,2,3,4... Brakuje 3
|
10 Kwi 2012, o 23:07 |
|
Strona 4 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 73 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |