![]() |
Strona 4 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Trener Zwierzaków - Thortal
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
No nie wiem, gracze mogliby byc niepocieszeni widzac, jak rozwija sie ich pet, a czego oczy nie widza...
![]() Wg mnie pety sa dokladnie takie, jak powinny byc (no moze kilka drobiazgow i niedociagniec by sie w poszczegolnych petach znalazlo), z wyjatkiem ich ilosci, tak jak wczesniej pisalam ![]() |
10 Kwi 2012, o 11:05 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
No daq postarałeś się z grafiką i opisem,i powiem dobra robota ale jak większość mówi:
"Dobra robota,jestem Za" to ja jestem przeciw. Pet jest taki jaki jest i nie chce aby się zmieniał. Pet jest głównie aby pomagać w trudnych sytuacjach,bossach... Czyli głównie pomagać. Nie musi być dobry jak jeden z bohaterów z eq,umiejętnościami,statami. Jak chcecie mocniejsze pety to od tego w niektórych gildiach są klatki i tam masz mocniejsze pety. Tyle się wypowiem |
10 Kwi 2012, o 12:46 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Super pomysł. Napracowałeś się oby nie na darmo. Jestem w 100% za.
Może dodaj ankietę? |
10 Kwi 2012, o 16:42 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Pomysl dobry godny realizacii tylko zeby zwierzaki nie staly sie wiekszymi koksami od gracza
![]() _________________ Basketo s3 |
10 Kwi 2012, o 17:56 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Jestem za możliwością podniesienia poziomu peta za kasę.
![]() |
10 Kwi 2012, o 18:05 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Jestem za tylko podaj od jakiego LV - a te pety a tak to jestem za
![]() |
10 Kwi 2012, o 18:16 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
o podnoszeniu poziomu za złoto nawet nie śnijcie.
co do trenera... jakoś mi nie leży wgląd w umiejętności naszego zwierzaka. Wolałbym, aby "wzmacnianie" go było jakimś elementem losowym. Wybieramy np. umiejętność jaką chcemy rozwinąć a trener losowo przypisuje jej punkty z innej/innych. Ewentualnie w 2 stronę - wybieramy zbędną i PU z niej wędrują w losową. |
10 Kwi 2012, o 19:06 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Jestem zdecydowanie za, ponieważ/ ale:
1. Tak jak pisali pet nie powinien mieć lvl większego niż gracz, i to z podniesieniem lvl- bez sensu- przecież pet sam expi nie? 2. Umki trzeba by było lepiej dobrać, ale to tylko sugestia... 3. Lokazizacja świetna. ![]() 4. Może co do tych nowych zwierzaków, może by zrobił, że można kupić szczenię/ jajo czy coś i to by było nowe zwierze od 1 lvl byśmy je expili i rozdawali UM-ki i staty od początku? 5. To chyba tyle.... |
10 Kwi 2012, o 19:10 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Pomysł 3siu też nie jest zły.
Co do Konradb416 1. Pet nigdy sam się nie expil zawsze trzeba było go utrzymać i atakować takie potworki żeby nie zginą 2. Przecież to nie jest końcowy pomysł 4. Mogła być to jakaś alternatywa ale ciężka do zbalsowania edit. po poście (góra nie zmieniona): EPSI napisał(a): 1,2,3,4... Brakuje 3 EPSI mam nadzieje ze się domyślisz dlaczego brakuje 3 podpowiem "rolka w górę" i dowiesz się ze 5 też brakuje, poza tym off-top i nie przemyślany post a ja nie napisze nowego postu żeby skomentować to coś ![]() _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? Ostatnio edytowany przez Dexdex 11 Kwi 2012, o 00:06, edytowano w sumie 2 razy |
10 Kwi 2012, o 22:58 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
1,2,3,4... Brakuje 3
|
10 Kwi 2012, o 23:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |