Strona 4 z 6 |
[ 51 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Spadające ceny rarów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Zalezy od profy tego "70lvl'a" i jakimi są ogarami te "30lvl'e"
_________________ _______ |
19 Cze 2012, o 19:10 |
|
Uczeń Heremona
|
@Ary
Jedna rzecz~ Jak hlvle chcialy ograniczenia dostepu do nowej krainy powiedzieli ze nie beda nic ograniczac. Wiec ja nie zgadzam sie na ograniczenie mi dropa z duszkow czy innego nizszego poziomowo bossa.A moze potrzebny mi on na inna postac a kupywac nie chce. Skoro low lvle maja takie samo prawo lazenia po krainie 80+ to ja mam takie samo prawo jak oni do robienia duszkow i dropienia z nich rarow. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
19 Cze 2012, o 19:11 |
|
Współpracownik Gnarla
|
mozesz lazic po krainie ale chodzi o wstep na bossy czatj uwaznie a od kiedy 50 lvl idzie na weza lub cos takiego?
|
19 Cze 2012, o 19:43 |
|
Uczeń Heremona
|
A nie może tam wejść?
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
19 Cze 2012, o 19:45 |
|
Walczący z drzewcami
|
Albo wprowadzenie esencji z rarów np Esencja [XI] bedzie miala zastosowanie w tej i tej instancji, lub w takim i takim celu. Esencja [X] w innym. Wtedy cena rarów NA PEWNO by się podniosła z tego względu, żeby np. zdropić rara z insty xxx trzeba mieć tyle i tyle esencji z przetopu określonych rarów z poprzednich instancji na słabszy lvl.
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
19 Cze 2012, o 19:46 |
|
Współpracownik Gnarla
|
a kto normalny wchodzi na bosy dla 90+?
|
19 Cze 2012, o 19:54 |
|
Uczeń Heremona
|
Calipsis napisał(a): A nie może tam wejść? Może, ale chyba sam "zadania" nie wykona? _________________ _______ |
19 Cze 2012, o 19:59 |
|
Uczeń Heremona
|
MaxMar napisał(a): Calipsis napisał(a): A nie może tam wejść? Może, ale chyba sam "zadania" nie wykona? jego problem, możliwość ma kończąc offtop... byłam _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS Ostatnio edytowany przez Calipsis, 19 Cze 2012, o 21:02, edytowano w sumie 1 raz |
19 Cze 2012, o 20:01 |
|
Uczeń Heremona
|
Calipsis napisał(a): MaxMar napisał(a): Calipsis napisał(a): A nie może tam wejść? Może, ale chyba sam "zadania" nie wykona? jego problem, możliwość ma To idź droga wolna... Bez zbędnego offtopu poproszę - Pabli _________________ _______ |
19 Cze 2012, o 20:02 |
|
|
W taernie panuje rynek czym większy popyt na rary tym większa cean na s3 nie ma co śnić o drogich rarach bo są 100+ lvl i to norma, a nie że nie moge zdobyć kasy i nie opłaca mi się chodzić na bossy to od razu żeby coś zrobili aby były droższe rary i to napisał mod...
|
20 Cze 2012, o 07:15 |
|
Strona 4 z 6 |
[ 51 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |