Strona 4 z 8 |
[ 72 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Epik mode on :)
Epik mode on :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
@ Qmacz, ciesz się, że masz coś wg do powiedzenia w tej sprawie, a nie robisz wielkie wyrzuty sumienia. Ta mała zamiana w grze nie ma znaczącegow wpływu na dalszy ciąg rozgrywki, więc admini dali nam prawo zakwestionować, czy chcemy, taką małą zmianę czy nie. Gdyby, tak wszystkie przerobki w grze dać do rozpatrzenia i oceny graczom, to sam nie wiem co by się w tej grze działo.
_________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
12 Sie 2013, o 20:54 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Spam w razie pojawienia się takiej informacji będzie na pewno, no ale w końcu to wydropienie epika, ważne wydarzenie na servie + duży respect dla gracza. Ja bym się cieszył gdyby mi pół serva gratulowało i z miejsca nick utrwaliłby się pozytywnie w pamięci graczy. Coś pięknego (i mało prawdopodobnego ). Jestem za, pomysł dobry.
_________________ Gałwuniak - Ryc 50 / s5 / main Gałwuniarz - Łuk 24 / s5 / alt Po wydropieniu rara -> http://z0r.de/4929 |
12 Sie 2013, o 21:29 |
|
Uczeń Heremona
|
Zdecydowanie NIE. W sobotę wydropiłem Blask - to co się działo na privie to była istna masakra. Szczęśliwie dość szybko się epika pozbyłem - jednak i to nie pomogło. W miejsce Sprzedasz/Zamienisz się/Ile pojawił się spam Kto kupił/za ile/moja oferta była lepsza/dlaczego sprzedales jemu. Przypominam, że o fakcie wydropienia nie wiedzieli wszyscy - gdyby obok tego była dodatkowo informacja o moim nicku, to chyba wyłączyłbym czat bo gra byłaby bez sensu. Przypominam, że wydropiłem Blask - więc "szał" był na 75% - gdyby była to Latarnia albo Żmij - wtedy dopiero zaczęłoby się szaleństwo. Przez spam na czacie, nie można się cieszyć zdobyczą - jeżeli już, to takie info powinno pojawiać się tylko na bocznym tych, których mamy w znajomych.
Takie INFO to tylko raj dla tych co chcą epik kupić / kochają spam - a sama informacja KTO w zakupie epika im nie pomoże, bo niemal każdy epik ma swoje "planowane przeznaczenie" - po co miałaby wyświetlić się informacja o tym, że wydropiłem Latarnie/Żmija/Allenor - skoro bezdyskusyjnie zostałby on w Gildii ? _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
12 Sie 2013, o 21:41 |
|
Współpracownik Gnarla
|
ograniczylo by to spam na globalu bo czasem wciagu ok 30min pisza kto dropna kto dropna itd...
|
12 Sie 2013, o 22:39 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Cytuj: odpowiem nieładnie - no jeśli ktoś prezentuje postawę taką jak Ty to faktycznie trudno się z takim zdaniem liczyć - jednak my opinie i pomysły oceniamy nie po tym kto je wymyślił ale po tym jaki to pomysł... Wy wcale nie oceniacie ... no wlasnie trudno sie liczyc , kiedys tak nie sadzilem , ale teraz zmienilem zdanie , gdy zobaczylem , ze olewacie kazdy temat ( nawet sensowny ) - pewnie nawet do niego nie zagladacie , no chyba ze temat zalozyl gm , admin czy mod to co innego ... Cytuj: @ Qmacz, ciesz się, że masz coś wg do powiedzenia w tej sprawie, a nie robisz wielkie wyrzuty sumienia. Ta mała zamiana w grze nie ma znaczącegow wpływu na dalszy ciąg rozgrywki, więc admini dali nam prawo zakwestionować, czy chcemy, taką małą zmianę czy nie. Gdyby, tak wszystkie przerobki w grze dać do rozpatrzenia i oceny graczom, to sam nie wiem co by się w tej grze działo. nie ciesze sie bo nic do powiedzenia nie mam moge jedynie skomentowac co nic nie da , zwykly gracz w tej grze nie ma juz nic do powiedzenia Co do tematu , jest bezsensowny juz tematy niektore tematy Crazego sa bardziej sensowne ... _________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
12 Sie 2013, o 22:56 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł dobry, jestem na tak. Parę minut spamu na priv nikomu nie zaszkodzi
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
12 Sie 2013, o 23:14 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ostatnio edytowany przez Crazyzdf, 17 Sie 2013, o 17:19, edytowano w sumie 1 raz |
13 Sie 2013, o 09:05 |
|
Uczeń Simona
|
Tak,zapobiegnie to duzemu spamowi ale polecam tez przyblokowac wtedy priv dropiacemu na 10 min i tylko przyjaciele moga pisac
|
13 Sie 2013, o 09:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jedna dobra jedna zla wiadomosc gdy ktos dropnie epika nie ma spamu na czacie kto dropl? komu lolt ? a ta zla ze gracz ma spam na priv wiec 50/100
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
13 Sie 2013, o 17:28 |
|
Uczeń Simona
|
Wprowadzenie informacji o tym kto zdobył dany item będzie dymorfizmem wśród graczy.
Nie spowoduje to ostudzenia emocji związanych z tym kto, po co i dlaczego, wręcz przeciwnie. Wielu graczy narzeka na skąpe bossy, a tu o... epik.. i znów macie przejaw ileż to on nie musiał zapłacić, a "Drygu ma nową dostawę bezołowiowej". Bez przesady. Informacja taka może być odbierana dwuznacznie. Z jednej strony mogą być typowe szykanowania względem osób, bądź przeciwnie olania tematu. W chwili obecnej informacją taką interesują się głównie osoby, które nie mają innych zainteresowań niż nos w monitorze i śledzenie linijek zwięzłych literek w odcieniu pomarańczy. Zaspokojenie ich ciekawości znajduje miejsce w 80% przypadków, gdy ktoś "życzliwy" (niekoniecznie nabywca tegoż itemu) umieszcza screena na chacie. Co prawda znajduje się lawina spamu na globalu czy gdaczącym, lecz nie wywołuje to zbytnio fali "złych emocji". Każdy nakręca każdego. A zmienność prezentowanych opinii, która odbywa się czasem w momencie uzyskania informacji, kto jest posiadaczem, jest czasem "zabawna". Pomijając już spam na privie, nie każdy kocha rozgłos i prestiż. Nie po to trzyma wiele lolków z których handluje, chodzi na turki, by w pewnej chwili jedna informacja coś zmieniła. Kto ma wiedzieć o danym incydencie ten wie. Nie wszystkie informacje powinny lecieć do wiadomości publicznej. (tak tak, skoro zdobył uczciwie to co ma do ukrycia? -> ma, swój spokój i świadomość wolności) Gra ma być klimatyczna i odprężająca, a według mnie ta informacja burzy to odczucie. |
13 Sie 2013, o 20:06 |
|
Strona 4 z 8 |
[ 72 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 253 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |