Strona 4 z 4 |
[ 39 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
WF Zręczności - zmniejszenie trudności wykonania.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Maga mam na 100lvlu, bez setu, max lvl itemu to htagan na 100, ani punkta w hp nie jest ulepszony a przy przeliczeniu posiadane hp-podstawa już tutaj mam 1470 (1670 jakby podstawy było 200) a itemy mam jeszcze słabe... także ten... ale mosiek to inna bajka, WF mocy łatwiej i taniej można dostać a na ulepszaniu w wiedzę mi nie zależy, ale vd czy dru zależy bardzo.
I o ile od biedy dru się w to hp może ulepszyć, to vd się już nie opłaca, bo z solidną ilością wiedzy vd ciężko trafić i zabić i szybciej padnie mając 100 wiedzy mniej a 1k hp wiecej, niż odwrotnie, ta sama zależność z sh i zręką. Już 3x robiłem reset zmniejszający podstawę hp a podbijający zręke i za każdym razem trudniej mnie było zabić. Jednym słowem flaszki zręki na wagę złota i wypadałoby coś z tym zrobić i liczę na jakąkolwiek wypowiedź "kolorowych", choćby miała brzmieć "mam to w głębokim poważaniu". po prostu wypada się odezwać, temat jak widać gorący, już ma 4 strony. _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
21 Maj 2016, o 20:26 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysłów już tu kilka wpadło, więc jest z czego wybierać żeby wypełnić braki flach zręki. Wpadłem, też na pewien pomysł. Można by dodać flaszki jako nagrodę w tych cyklicznych eventach. Zawsze to kolejna okazja do wzbogacenia rynku brakującym towarem.
I tak np.: Event w wiosce Romana: I m-ce: 10 losowych mniejszych flaszek II-m-ce 5 -||- III m-ce 2-||- Za event z obserwatorem możliwość zdobycia średnich flasz, a eventy w lasach koldów, z Lempo i innymi cyklicznymi, które pominąłem- WF. Dodać do tego warunek ubicia bossa, i jest jakiś % przy okazji, że część graczy przestanie wyczekiwać tylko na samego obserwatora/Sanę Fajnym "przywilejem" byłoby dopasować dane flaszki do danej profesji - zwiększona szansa na trafienie flaszek zręki/wiedzy o które tak ciężko dzisiaj. I tak teraz sądzę że to + np. zmniejszenie piór Eile z 2 do 1\i\lub dodanie możliwości kupna 1 za pewną sumę u "kogoś" już dałoby konkretny efekt jeśli chodzi o WF zręczności. |
|
26 Maj 2016, o 22:00 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No nic , ja mam barbe i eq +7 w hp i tak jak napisalem 2,4k ( z resem 2,2k ) bez tarcz malusow, setów i innych pierdół. Szkoda mi czasu na liczenie statów, wiec uznajmy ze w inna gre gram.
|
|
27 Maj 2016, o 08:07 |
|
|
Uczeń Simona
|
No nikt nic z tym nie robi, a cena nadal rośnie. W tym momencie na Ostlorze ktoś skupuje WF Zręki po 80k/szt. Ja rozumiem, że wszystko "po czyde", ale jak na razie żadnego czyde nie widać, a flaszki lecą w górę jak szalone.
To samo z resztą z WF Wiedzy, Mocy etc... Myślę, że moglibyście dodać dropa tych flaszek do niektórych bossów, z których do tej pory nie leciały i zobaczyć co się stanie na rynku. |
|
27 Cze 2016, o 18:45 |
|
|
|
"ktoś skupuje"
Jeśli się nie myle ta sama osoba pisała, że kupi WF wiedzy po 80k (a na pewno ktoś pisał takie coś z postaci 100+ i turniejówek) a jakoś ja bez problemu kupuje po 60-50k chociaż rzeczywiście zlecko na vampirie to masakra ale nie można panikować po jednej takiej osobie :S |
|
28 Cze 2016, o 00:08 |
|
|
Uczeń Simona
|
Ale jednak można zauważyć ciągły wzrost, kiedyś po 50k można było sprzedać, ale skupowało się raczej po 35k, a teraz już nawet nikt nie pisze, że kupi taniej niż 50k.
|
|
28 Cze 2016, o 02:10 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Plate można było kupić za 10-12k, WF hp po 25k a teraz plata 17, hp 40 i nadal będzie to rosło, nie w tym problem ile ksoztuje, tylko czy w ogóle da się kupić, a da się zazwyczaj zdropione z valdka czy innego szajsu, bo w produkcji nikt nie ma.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
28 Cze 2016, o 12:15 |
|
|
Uczeń Simona
|
Update:
WF Zręczności kompletnie już nie ma, jak już coś jest to pojedyncze sztuki dropnięte z jakiegoś Valdka i sprzedawane po 80-100k. To samo tyczy się wiedzy. Jedyne WF które można kupić od zaraz to Siła, Konda i Mana, ale na cholerę to komu? |
|
4 Sie 2016, o 13:58 |
|
|
|
może wreszcie gracze zrozumieli, że nie opłaci się sprzedawać WF(chyba, ze to wf siły albo robisz wf hp dla kasy).
Pierwsze co bym napisał nowemu graczowi: Nie sprzedawaj wf za grosze bo kase możesz zarobić zawsze w ten czy inny sposób. |
|
4 Sie 2016, o 23:03 |
|
|
Strona 4 z 4 |
[ 39 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |