![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Eventy Ostlor - Wasze propozycje.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 4 Lis 2016, o 12:57 Posty: 48 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy Nick w grze: Dervis ![]() |
Event GM- przez tydzień czas odpowiedzi na pytania na suport wynosiłby 24h
|
13 Sie 2018, o 19:51 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 24 Sty 2016, o 13:10 Posty: 51 Miejscowość: Wakanda Podziękowano: 68 razy Otrzymanych podziękowań: 64 razy Nick w grze: Tchala Serwer: Ostlor ![]() |
Witam. Znalazłem mnóstwo propozycji eventów. Mój trafił się jeden podobny ale tylko podobny :C. Na szczęście mogę go wam przedstawić
![]() Podstawowe zasady eventu: 1. Event dla każdego konta (tak jednej postaci na koncie) 2. Każdego lvl 3. Zebrane przedmioty mogą zostać tylko wymienione na bonusy dla (przechodzącej/zbierającej) postaci. 4. Przedziały lvl dzielące nagrody 1-50, 51-100, 101-140 (lub inne przykład) 5. Na EVENT można udać się tylko samemu. Opis eventu. Całość eventu polega na postawieniu teleportu/npc. NPC/teleport przenoszą nas do specjalnie przygotowanych instancji. Instancja jest 3 poziomowa (plan dla 3 przedziałów lvl - można zrobić wiecej poziomów oczywiście by utrudnić zabawe!!!!!! jak i zwiększyć nagrody itp) Cała zabawa polega na "ścieżce zdrowia" - mamy konkretną mapke w której poustawiane jest w liniach drogi całe równo pumpmasterów (tych co 30x atak i 30x krytyk - by szansa na przeżycie równała się 0). Przejście przez to daje jedynie idealne klikanie myszką po drodze przejezdnej w lini agresywnych mobów. https://scr.hu/Zy9j7z (i tak cała mapka). Złapanie przez pumpmastera = cofnięcie na początek drogi (danego poziomu). I tak każdy poziom coraz trudniejszy oczywiście.... Co Wy na to? Dla mnie coś extra co każdy gracz może spróbować ![]() Nagroda? Ekipa coś wymyśli kreatywnego ![]() ![]() ![]() ** PKT 1 i 3 są zrobione by nie oszukiwać (gdzie przykładowo ded na 10lvl jest stratny 1k exp a na 120 60k exp) _________________ Dr 140 ~ Elektorr Sh 121 ~ Tchala "Gdy inni ślepo podążają za prawdą Ty pamiętaj - NIC NIE JEST PRAWDĄ Gdy innych ogranicza prawo lub moralność Ty pamiętaj - WSZYSTKO JEST DOZWOLNE" |
17 Sie 2018, o 02:21 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Mar 2016, o 15:54 Posty: 88 Podziękowano: 43 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: Demonite Serwer: HardCore ![]() |
Ciekawy byłby event tygodniowy z codziennym mieszaniem statystyk mobów
Proszę nie dubluj swoich wypowiedzi - Szymdaro |
17 Sie 2018, o 17:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |