Strona 4 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Eventy Ostlor - Wasze propozycje.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Event GM- przez tydzień czas odpowiedzi na pytania na suport wynosiłby 24h
|
13 Sie 2018, o 19:51 |
|
Uczeń Simona
|
Witam. Znalazłem mnóstwo propozycji eventów. Mój trafił się jeden podobny ale tylko podobny :C. Na szczęście mogę go wam przedstawić Event nastawiony dla każdego
Podstawowe zasady eventu: 1. Event dla każdego konta (tak jednej postaci na koncie) 2. Każdego lvl 3. Zebrane przedmioty mogą zostać tylko wymienione na bonusy dla (przechodzącej/zbierającej) postaci. 4. Przedziały lvl dzielące nagrody 1-50, 51-100, 101-140 (lub inne przykład) 5. Na EVENT można udać się tylko samemu. Opis eventu. Całość eventu polega na postawieniu teleportu/npc. NPC/teleport przenoszą nas do specjalnie przygotowanych instancji. Instancja jest 3 poziomowa (plan dla 3 przedziałów lvl - można zrobić wiecej poziomów oczywiście by utrudnić zabawe!!!!!! jak i zwiększyć nagrody itp) Cała zabawa polega na "ścieżce zdrowia" - mamy konkretną mapke w której poustawiane jest w liniach drogi całe równo pumpmasterów (tych co 30x atak i 30x krytyk - by szansa na przeżycie równała się 0). Przejście przez to daje jedynie idealne klikanie myszką po drodze przejezdnej w lini agresywnych mobów. https://scr.hu/Zy9j7z (i tak cała mapka). Złapanie przez pumpmastera = cofnięcie na początek drogi (danego poziomu). I tak każdy poziom coraz trudniejszy oczywiście.... Co Wy na to? Dla mnie coś extra co każdy gracz może spróbować Nie ma tutaj żadnego promowania koxów czy lvl... każdy równe szansę. Nagroda? Ekipa coś wymyśli kreatywnego W głównej mierze może być to tylko czysta zabawa ** PKT 1 i 3 są zrobione by nie oszukiwać (gdzie przykładowo ded na 10lvl jest stratny 1k exp a na 120 60k exp) _________________ Dr 140 ~ Elektorr Sh 121 ~ Tchala "Gdy inni ślepo podążają za prawdą Ty pamiętaj - NIC NIE JEST PRAWDĄ Gdy innych ogranicza prawo lub moralność Ty pamiętaj - WSZYSTKO JEST DOZWOLNE" |
17 Sie 2018, o 02:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ciekawy byłby event tygodniowy z codziennym mieszaniem statystyk mobów
Proszę nie dubluj swoich wypowiedzi - Szymdaro |
17 Sie 2018, o 17:21 |
|
Strona 4 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 139 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |