Strona 4 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Animacja uroków
Animacja uroków
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł bardzo mi się podoba.
Pod warunkiem, że będzie opcjonalny i z niskim priorytetem u Twórców. _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
18 Lip 2011, o 10:45 |
|
Duma Forum!
|
Ja wiem, ze kazdemu sie marza takie korzenie i inne debuffy/buffy, ale to jest gra przegladarkowa bez instalowania czegokolwiek i wielu graczy juz ma problemy z lagami, wiec pomysl choc ciekawy, to bylby bardzo problematyczny i pracochlonny.
|
20 Lip 2011, o 04:18 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ja jestem za! Żeby to jakoś wyglądało....
_________________ Pozdro XAXEX XAXEX Druid z 45 lvl, który szybko rośnie w potęge...OFF XAXEXsheed <> na razie 14 lvl.. lecz rosnący... ON |
24 Lip 2011, o 11:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Kwi 2013, o 14:31 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Renesco |
Jestem za byłoby to urozmaiceniem do walk
|
28 Kwi 2013, o 11:22 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem za, jak załóżmy MO daje kule ognia to jakoś jest animacja tej kuli, a jak vd czy druid da uroki, to juz tej animacji nie ma tylko obrazeczek skilla.
Sam o tym myślałem już dawno, dobrze ze o tym tutaj napisales. _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 11:26 |
|
Administrator
|
Widzę górnicy się aktywowali.
Ja jestem za zamknięciem. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
28 Kwi 2013, o 11:48 |
|
Strona 4 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |