Strona 4 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kraina mrocznego jeziora
Kraina mrocznego jeziora
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
@up
tez tak patrze własnie :/ |
2 Sie 2011, o 19:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
płaszcz ma 69 pkt, pancerz 71 pkt
Boss ma mniej hp niz lodowy smok wiec to troche sporawo _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
2 Sie 2011, o 19:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
edytowano rary.
|
4 Sie 2011, o 22:33 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 1 Lut 2011, o 15:59 Posty: 47 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Emotekk |
Co do bosa mozna by zrobic 2 np w tej instancji np. sodome i gomore mityczne potwory? w obstawie krakenow bo rozgwiazda mi nie zbyt pasi. I np z jednej rary dla magow z drugiej dla fizoli:]
|
8 Sie 2011, o 22:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hm, ogólnie kawał dobrej roboty Masa odwaliłeś. Jakakolwiek nowa insta się przyda, tylko czy konieczne jest robienie dla aż tak wysokich lvli? Poza tym jak najbardziej wporzo, tylko to wejscie koło Romana mi nie pasi. Moze by tak rozbudować tereny gry na północ od orków, hm? I tam umieścić instę, wtedy byłoby git.
_________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
6 Wrz 2011, o 02:50 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Lut 2011, o 02:15 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jest bosko, wiedziałam, że wymyślisz coś fajnego:) moje uznanie:*
|
21 Paź 2011, o 12:43 |
|
Pogromca Valdaroga
|
sprecyzowano questy, dodanych kilka szczegółów instancji. ogólnie poprawki kos,etyczne.
|
22 Paź 2011, o 02:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Cze 2011, o 02:08 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Świetny pomysł i genialne wykonanie
Moje propozycje: Nazwa pierścienia : Czar oceanu Naszyjnik: Łza Trytona Tarcza: Obrońca Nereidy Dodałbym jakieś nagi. Lewiatana i Karkinosa jako bossów |
22 Paź 2011, o 03:03 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Kwi 2011, o 15:42 Posty: 13 Miejscowość: Maszewo/Szczecin Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
No Masa, gratulacje:)
Bardzo podoba mi się twój pomysł, szacunek:) _________________ Porgan s2 125lvl Druid |
22 Paź 2011, o 06:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dla mnie pomysł bomba. O ile dobrze wszystkim wiadomo z pancerzy dla magicznych jest tylko Diabolo a łapy dla fizoli są tylko z tigera gdzie pancerzy dla fizycznych są 4 a broni dla barby również 4. Więc pomysł z pancerzem i łapkami trafiony. Opis insty i reszty bardzo mi się podoba. Podziwiam za chęć wniesienia czegoś do gry i poświęcenia czasu na opisanie czegoś takiego.
Pozdrawiam. _________________ Człowiek jest człowiekiem wtedy , gdy potrafi dać drugiemu człowiekowi chociaż odrobinę radości , okruszynkę nadziei , zrozumienia oraz serca . Gdy potrafi wywołać na twarzy drugiego człowieka nawet krótki szczery, uśmiech . |
28 Paź 2011, o 16:03 |
|
Strona 4 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |