Strona 5 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Trener Zwierzaków - Thortal
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Bardzo dobry pomysł.
Będziemy mogli kontrolować umiejętności naszego peta. Przydało by się to jeszcze z petami gildyjnymi i z konkursów. _________________ _______ |
11 Kwi 2012, o 09:58 |
|
Uczeń Heremona
|
a ja powiem tak.
Pomysl dopracowany, fajnie opisany ale szczerze jakos do mnie nie trafia :s Pet ma byc pomoca (wg pomyslu dalej nia jest) ale ingerencja w skille i staty hmm za duzo tego moim zdaniem.Teraz pet lvluje i nie martwimy sie o nic, z tym pomyslem po kazdym upie latanie, rozkminianie... nieee nie dla mnie (moze dlatego ze jestem przyzwyczajony do obecnego systemu).Zmiany w petach jak najbardziej bo niektorym przydaloby sie ciut wiecej IQ ale nie takie jak opisane tu Nic osobistego no ale jak napisalem wyzej - pomysl dopracowany, opisany ale wprowadzil by moim zdaniem niepotrzebne zamieszanie. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
11 Kwi 2012, o 10:16 |
|
|
fajny pomysł daj ankiete ^^
|
11 Kwi 2012, o 13:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
DaQ całkiem fajny pomysł
_________________ S1 Garthmogg MO Prawdziwy wojownik nie dobija przeciwnika lecz pomaga mu wstać To znaczy, że nie jestem prawdziwym wojownikiem |
11 Kwi 2012, o 14:07 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł fajny ale jak dla mnie lepsze by było aby nasz pet w końcu ogarniał grę a nie ze daje 1 atak albo wcale w 1szej rundzie walki i tak się dzieje na 50% walk :/. Powinien ustawiać ilość ataków w zależności od hp czyli przy full daje zawsze 3/4 ataki i później zmniejsza je stopniowo w zależności ile mu hp zjechali daje więcej w defa. Bo teraz to taki ogar ma z 6 taktyk i sobie je losowo ustawia, a powinien mieć z 3 np atak/debuff/obrona. Wyexpienie peta zajmuje dużo czasu a efekt jaki teraz otrzymujemy to zenua.
|
12 Kwi 2012, o 07:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem za chociaż nie mam peta
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
12 Kwi 2012, o 11:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł jesat genialny. Przemyślany itd... mam nadzieje ze wejdzie w zycie sam chce potem kupic se ogara za 3 lvl....
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
13 Kwi 2012, o 17:04 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Co potrafi zrobić pet na 81lvlu xD a jakby jeszcze te zmiany weszły to miodzio ^^
Uploaded with ImageShack.us |
14 Kwi 2012, o 09:07 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Sty 2012, o 16:04 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
popieram w 100 procent pomysł
|
16 Kwi 2012, o 21:28 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysł jest super lecz gruboskornosc nie przejdzie dla psa
|
18 Kwi 2012, o 17:21 |
|
Strona 5 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |