Strona 5 z 5 |
[ 43 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Farbowanie petów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Torkil napisał(a): Nephalem napisał(a): i wyobraźcie sobie, że taka dziunia sobie przefarbuje swojego ratlerka na niebiesko, żeby jej pasował do torebki... Przeszkadzałby Ci niebieski pet? A mi przeszkadzają gracze z ohydnymi morphami htaganu, może je zlikwidujemy? Nie mówiłem o pecie;] mówiłem o sytuacji przeniesionej na rzeczywistość, jak to pewna ani się może stroić, malować, nawet robić operacje plastyczne, ale nie tylko dziwne, ale i tępione jednak, byłoby farbowanie jej czworonoga, by jej pasował do torebki. W kontekście gry i głupawych morphów.... http://scr.hu/4dxu/7qulo http://scr.hu/4dxu/i5da9 I takie tam... Htagan też wymiata, zwłaszcza przy odpowiednio dobranej zbroi itd... Ale tak sobie teraz myślę... pet służy prawie wyłącznie do gry solo, zwłaszcza jak wejdzie wataha - to kto i gdzie podziwiałby nasze dzieło jeśli byśmy go pomalowali? a morph na innego peta byłby lepszym zaskoczeniem, ktoś patrzy, eee jełop z nietoperkiem lata, a tu zonk bo go ten nietoperek nie tylko podgryza, ale szpilkuje i zatruwa uderzeniem cienia, bo to zmorphowany Twig i taka niespodzianka:) _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
2 Wrz 2015, o 15:32 |
|
Uczeń Heremona
|
Nephalem napisał(a): Ale tak sobie teraz myślę... pet służy prawie wyłącznie do gry solo, zwłaszcza jak wejdzie wataha - to kto i gdzie podziwiałby nasze dzieło jeśli byśmy go pomalowali? a morph na innego peta byłby lepszym zaskoczeniem, ktoś patrzy, eee jełop z nietoperkiem lata, a tu zonk bo go ten nietoperek nie tylko podgryza, ale szpilkuje i zatruwa uderzeniem cienia, bo to zmorphowany Twig i taka niespodzianka:) Dla mnie htagan to coś okropnego, ale każdy ma swój gust. Ja bym chciał mieć czarnego motyla z czerwonymi końcówkami skrzydeł, to ze podziwiałbym go tylko ja nie byłoby dla mnie niczym złym. |
2 Wrz 2015, o 18:22 |
|
Walczący z drzewcami
|
To, że htagan wymiata pisałem ironicznie... wystarczy zobaczyć moim zdaniem najbrzydszą zbroję w grze czyli diabolo na moim ssie na morphie...
A co do malowania petów jak bym zrobił swojego pieska... mi by brakło tylko by miał zakrwawione kły no i podrasowałbym oczy, tak to może być. Kolor mi odpowiada:) Ale Twój pomysł na mroczną stronę motyla (ćma to też motyl w końcu) nawet fajny:) _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
2 Wrz 2015, o 18:29 |
|
Strona 5 z 5 |
[ 43 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 109 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |