Strona 5 z 7 |
[ 66 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatkowy PU
Dodatkowy PU
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Idz tam trolku wiecej przelewow na plate robic :*
I nie przeinaczaj tego. Ludzie nie zrozumieli tego co napisałem w moim pierwszym poscie, więc starałem im się to wytłumaczyć, a że nie tłumaczyłem im tego jak dziecku, bo sądziłem, że mają troche więcej w głowie, to nie pykło i wyszło jak jest . Potem zleciały się takie trolle jak ty, ale im też nie pykło i wyszłaś na idiotkę, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Zgadza się? Także skoncz prowokować, posłuchaj tam Achaji, że nie warto ze mną polemizować. Ma racje. Trzeba mieć coś w głowie najpierw |
|
10 Lip 2016, o 13:49 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Dekkers napisał(a): Ma racje. Trzeba mieć coś w głowie najpierw Naprzykład pustkę jak autor tematu. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
10 Lip 2016, o 14:13 |
|
|
Uczeń Simona
|
Dekkers napisał(a): Ludzie nie zrozumieli tego co napisałem w moim pierwszym poscie. I wreszcie napisałeś prawdę . Nie da się tego zrozumieć, szkoda że nie wyciągnąłeś z tego żadnej nauki, ale wcale mnie to nie dziwi. A przy okazji jak to jest być takim imbecylem żeby zadzierać z kimś kto jest Trollem? Całkowicie nie pojąłeś kim jest Troll ale to też mnie nie dziwi . Pozdrawiam serdecznie: członkini osławionej grupy SpamTeam . _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
|
10 Lip 2016, o 14:35 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Przed podejmowaniem dalszej dyskusji lub czytaniem poprzednich postów skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż niepotrzebne dyskusje bądź wytykanie wad pomysłu zagrażają Twojemu życiu lub zdrowiu.
Apeluję o zamknięcie tego tematu! _________________ Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć. VD 126 |
|
10 Lip 2016, o 14:44 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Achaja napisał(a): Apeluję o zamknięcie tego tematu! Przyłączam się do apelu. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
10 Lip 2016, o 14:46 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ok, to ja się mylę i to wy macie rację. To ja jestem głupi i to wy jesteście mądrzy, a wręcz genialni. A teraz możecie sobie już stąd iść i robić przelewy, spamować tematy i co tam dusza zapragnie, ale gdzie indziej. Papa
|
|
10 Lip 2016, o 14:52 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
AvadKevadra napisał(a): Achaja napisał(a): Apeluję o zamknięcie tego tematu! Przyłączam się do apelu. Ja również. Ps Politycy też na szacunek zasługują. _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
|
10 Lip 2016, o 14:53 |
|
|
Uczeń Simona
|
Dekkers napisał(a): Ok, to ja się mylę i to wy macie rację. Nie lubię się kłócić, więc przyznam ci rację . Dekkers napisał(a): To ja jestem głupi i to wy jesteście mądrzy, a wręcz genialni. Jak pisałam kłótliwa nie jestem wiec się zgodzę z tobą żebyś nie mówił że tylko się nie zgadzam . Dekkers napisał(a): A teraz możecie sobie już stąd iść i robić przelewy, spamować tematy i co tam dusza zapragnie, ale gdzie indziej. Papa Dla twojej informacji, pierwszy lepszy nie może nikogo wyganiać z tematów . Coś ci się pokiełbasiło że masz taką władze . Ale to akurat normalne i niczego innego się nie spodziewałam . _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
|
10 Lip 2016, o 14:58 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
O boze xDD. Dobra nie wyganiam Was, kontynuujcie.
|
|
10 Lip 2016, o 15:10 |
|
|
Uczeń Simona
|
Dekkers napisał(a): O boze xDD. Dobra nie wyganiam Was, kontynuujcie. Lajk najlepiej ich ignoruj szkoda czasu i oczu na takie coś. _________________ Tak. |
|
10 Lip 2016, o 15:19 |
|
|
Strona 5 z 7 |
[ 66 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |