Strona 5 z 7 |
[ 62 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wioska Druidów - depozyt
Wioska Druidów - depozyt
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Podbijam,
Temat ucichł,prawie wszyscy są za, a pomysł naprawdę warty do wprowadzenia szczególnie dla graczy posługującymi się postaciami z przedziału 20-40Lv. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
|
11 Mar 2012, o 02:22 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Kiedyś było coś podobnego, tyle że u Langstera. Opinie były raczej na nie, ale między 20 a 40 poziomem biegamy albo po zamku, albo po wymarłej albo (chyba najczęściej) obdzieramy wilki ze skóry a Ichtiona z fiscorli i rolraków. Jeśli zbieramy dropy (choćby na flasze) oszczędza nam to masę drogi, no i nie trzeba po byle pierdółkę wracać się do T. Jestem na TAK, a czy to będzie obwarowane jakimś zadaniem/pieniędzmi, czy to będzie w wiosce druidów czy u Langstera to już kwestia drugorzędna.
Nie jest to ułatwienie, a raczej udogodnienie. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
11 Mar 2012, o 06:17 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Powiem krótko: jestem ZA.
|
|
11 Mar 2012, o 11:23 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Też jestem za
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
|
11 Mar 2012, o 13:53 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ale Alaril ma być podzielone na części tak? Wtedy z pewnością dp zostanie wprowadzony do wiochy drutów.
_________________ s3-MichalR MO 46lvl |
|
11 Mar 2012, o 16:05 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Mar 2012, o 14:04 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ma być podzielony. I tak jestem na tak
|
|
11 Mar 2012, o 16:08 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
A ja chyba jako jedyny jestem na nie
Moim zdaniem gdy to zostanie wprowadzone robienie bezwodników będzie zbyt łatwe i na pewno spadnie ich cena.5 k za 10 potów to i tak bardzo mało , więc gdy cena spadnie na np. 2 ?Każdy będzie wtedy wypchany potami.Wiem że mój głos nie ma znaczenia gdy jest większość osób za |
|
11 Mar 2012, o 18:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Mar 2012, o 14:04 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
A co ma depozyt do bezwodników co ??
|
|
11 Mar 2012, o 18:46 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jak dla mnie przydałaby się taka opcja, czasami lecąc na ich i halit nie zerknę do plecaka i targam przy sobie jakieś 10 flaszek ulepszeń albo z 200 kamienia i muszę się cofać do koldów żeby to składować. Depozyt u druidów znacznie by coś takiego ułatwił, a i czasem jakiś rar z ichi dropnie i jak ktoś chciałby na esencje sobie zostawić to znowu musi lecieć do depozytu, ewentualnie przetopić u druidów i lecieć z samą esencją.
_________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
|
11 Mar 2012, o 19:32 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Nie będę oryginalny ale też powiem że jestem za tym. Przypadek podany przez Żmijkę jest jak najbardziej trafny.Czasem jak idziemy w pt i zorientujemy się że mamy pełen plecak, cofając się możemy wywołać niemałe niezadowolenie w ekipie .Gdy zdarzy się to w Górach Koldów to nie ma problemu bo depo jest w mirę blisko.Z Alaril jest już troszkę dalej więc potrzeba więcej czasu na pokonanie drogi.Wprowadzenie tego w żaden sposób nie zakłóci gry a może tylko pomóc.
_________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
|
11 Mar 2012, o 20:09 |
|
|
Strona 5 z 7 |
[ 62 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |