Strona 7 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wybieranie ras , sylwetek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Tak , ale zmiany wyglądu skutkujące zmianami tylko w wyglądzie ( narazie ) , bonusy do stat / resów ze względu na bycie ogrem czy justienem bieber tylko po 2020r i dokładym przestestowaniu na s0.
Tak dla zmian graficznych : przy okazji więcej opcji wyglądu gęby , tuszy karnacji, rasy ( ciagle mówimy o ludzkich rasach) ,+ odrobina turpizmu :wielokrotnie złamane nosy, wybite zęby , wyłupane jedno oko, poszarpane uszy , skóra jak po oblaniu kwasem , krosty , pryszcze , plamy syfilytyczne , może nawet jakieś widoczne pasożyty skóry ^^, graby, koślawe nogi , kikuty, drewniane protezy kończyn..... _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
1 Wrz 2013, o 16:29 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Cze 2013, o 21:57 Posty: 15 Miejscowość: Insta Ichiego Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DargsSapper |
Jakimś babkom nudzi się grać?
I chcą lepiej wyglądać,bo mają szmatki od kowala? NIE obarczajcie ekipy robieniem jakieś skiny i awatary to gra RPG a nie jakaś rozbieranka onllajn na F N I E N I E N I E _________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
14 Wrz 2013, o 18:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@up
No taa , najlepiej niechby każdy popierniczał w białej koszuli i spodniach psa i kowala za 40sztuk złota... albo co tam żeby ekipa sie nie przemęczałą to na golasa ... ED @down z tego co pisali jakiś inny Heniek pracuje nad malowaniem dachów i picowaniem graficznym potworków , a reszta ekipy ciężko leni się przy innych '' niebawem wprowadzanych '' elementach gry _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez DruidzkieŚci, 14 Wrz 2013, o 21:49, edytowano w sumie 1 raz |
14 Wrz 2013, o 21:21 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem, za stworzeniem nowych skinów, ale żeby robili to w wolnym czasie ew. jeśli boss/grupka ma dropić skina. Nie tak, że przez prace nad nowymi skinami prace nad podklasami/mapkami zmniejszaja na obrotach
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
14 Wrz 2013, o 21:24 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
DruidzkieŚci napisał(a): Tak , ale zmiany wyglądu skutkujące zmianami tylko w wyglądzie ( narazie ) , bonusy do stat / resów ze względu na bycie ogrem czy justienem bieber tylko po 2020r i dokładym przestestowaniu na s0. Tak dla zmian graficznych : przy okazji więcej opcji wyglądu gęby , tuszy karnacji, rasy ( ciagle mówimy o ludzkich rasach) ,+ odrobina turpizmu :wielokrotnie złamane nosy, wybite zęby , wyłupane jedno oko, poszarpane uszy , skóra jak po oblaniu kwasem , krosty , pryszcze , plamy syfilytyczne , może nawet jakieś widoczne pasożyty skóry ^^, graby, koślawe nogi , kikuty, drewniane protezy kończyn..... To naprawdę dobry pomysł, ale bez przesady z tymi bliznami i innymi znamionami wojny, bo niektórzy będą powalać bossy samym wyglądem. A to byłoby nie fair wobec graczy posiadających ładne postaci. Te elementy o których piszesz można wrzucić do edytora za platynę, choć część z nich mogłaby się znaleźć w edytorze tworzenia. _________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
18 Paź 2013, o 09:41 |
|
Uczeń Simona
|
Tak co do wyboru ras to raczej nie krasnolud do wyboru, a kold(dveir).
_________________ Turnieje: 3 mjc: 32x / 2 mjc: 25x / 1 mjc: 65x RedBite bb59, wygrany turniej mistrzów. http://www.youtube.com/c/nettik1231 |
18 Paź 2013, o 12:19 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Ja to bym chciała, żeby rasy nie wpływały na walki tylko na to, jak NPC sie do nas odnoszą. No bo fajnie by było, gdyby półork ("To nie moja wina, że matka postanowiła mnie urodzić") budził strach i nieufność, elfka była niemal przez każdego podrywana, a niziołek nie byłby przez nikogo traktowany poważnie.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
23 Paź 2013, o 10:54 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wtedy ktoś z ekipy poza algorytmem musialby napisac qwestie do questów i npc w 3 wersjach:P mysle ze nie maja na to czasu
Gdyby był taki wybór to wolalbym zeby kazda rasa miala inny 10 skil w 1 zakladce:P Bądz też inny cechy np. Pół ork +5% strachu (okrzyk z 1 zakladki) Elf Naturalne o 5% zwiększone leczenie (dotyczy otrzymanego leczenia przez siebie/lub druida a nie rzuconego na innych) Człowiek jako istota wszechstronna dodatkowe 4 p statystyk do rozdania I już by było przyjemniej:) _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
23 Paź 2013, o 18:58 |
|
Błądzący w Tunelach
Wydaje mi się, że napisanie lekko zróżnicowanych kwestii dialogowych dla różnych ras i płci zajmuje dużo mniej czasu niż stworzenie w miarę zrównoważonego balansu z uwzględnieniem tak zwanych cech rasowych.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
25 Paź 2013, o 12:56 |
|
|
a czemunie, skiny np dla kobiet typowo mogły by byc,,, np jakies stringi zamiast spodni , stanikzamiast zbroi, lub jakis tam lisc klonu zamiast pasa... szpilkizamiast butów...
cow tym złego? ładnie obrobic ismiało mozna zapuscic w gre, przypomne tylko filmy i seriale np xena, herkules, czerwona sonia itp jaos tam w zbrojach pełnych nie latali i całkiem dobrze sie patrzyło.. tu tez powinna byc taka mozliwosc. PS. Ale fakt ciekawie wygladajacych przedmiotów powinno byc w grze z 5 x tyle co wszystkich rarów i setów tak by urozmaicic wyglad.. |
25 Paź 2013, o 14:22 |
|
Strona 7 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 408 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |