Strona 7 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
epicka legenda
epicka legenda
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
llwyd Blaidd napisał(a): Torkil napisał(a): llwyd Blaidd napisał(a): Serio, jak ktoś chce wszystko do rączki dostawać, to niech przestanie grać w RPG, bo to gry dla myślących i czytających ze zrozumieniem ludzi Taern to RPG? Chyba tylko jedynie według "wydumanej" (nie mylić z wydymaną) klasyfikacji pochodzenia anglojęzycznego, gdzie wystarczy rozdawać jakieś punkty (przyznawane za awans na wyższy lvl) by sobie zasłużyć na takie miano. Prawdziwe RPG odeszło do lamusa wraz z Warhammerem, D&D czy CoC. To co mamy teraz, to jedynie gry z opcjami dialogowymi i rozdawaniem punktów, a nie RPG. Zero klimatu. Nie ma klimatu, nie ma RPG Wiesz, klimat jest tam, gdzie są normalni ludzie, a nie hack&shlasherzy wychowani na Diablo. Można więc powiedzieć, że w Taern gra tylko (przynajmniej na s3) pięć normalnych osób. Mniej więcej tylu graczy chcących stworzyć klimat w tej grze wdziałem odkąd gram. |
|
14 Lip 2014, o 18:10 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Z s 5 jeszcze mniej ja się staram
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
14 Lip 2014, o 21:28 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł mi się jak najbardziej podoba Co do gier "hack&shlash", się nie zgodzę... A taki Icewindale? Jest to gra bardziej hack&shlash-owa, niż standardowy cRPG, co nie oznacza, że brakuję jej uroku i klimatu. Poniżej zamieszczam obrazek miecza, z w/w gry, gdzie dokładnie pokazuję nam to, oczym pisał Elfnocy
_________________ Zuzialol napisał(a): Edenoth. Wszystko cacy, ale podklasy będą wprowadzone dopiero po targowisku Monterevoli napisał(a): A targowisko po podklasach, to jak schody z Incepcji [...] |
|
15 Lip 2014, o 16:07 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Mógłby ktoś dodać ankietę bo ja nie mam pojęcia jak.
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
22 Lip 2014, o 18:59 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
A byłaby możliwość przeniesienia tego do działu najlepszych ?
|
2 Sie 2014, o 12:44 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Z tak małą ilością głosów?
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
7 Sie 2014, o 20:43 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie ma co liczyć bardzo na więcej dział propozycji nie jest często odwiedzany .
|
5 Paź 2014, o 17:30 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Liczysz,że epicka legenda to strzał w dziesiątke i akurat tego aspektu gry nam potrzeba?
Nie przechwalaj,aż tak swojego pomysłu bo już na siłe wciskasz go graczom. Pozdrawiam _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
6 Paź 2014, o 12:47 |
|
|
Uczeń Simona
|
Byl kiedys event opisowy dotyczacy dowolnie wybranych rarow,niewiem czy cos zostalo z tym zrobione W kazdym badz razie podsylam link do kilku opisow.
viewtopic.php?f=70&t=21157&hilit=Boomslang&start=60 Wnioskuje,ze epickie opisy przedmiotow sie srednio przyjely _________________ ”Est Solarus Oth Mithas” Nick: NacpionyRob Gildia: WiecznyChillout Poziom: 60+
Spoiler:
|
|
6 Paź 2014, o 14:27 |
|
|
Uczeń Simona
|
w innej grze przegladarkowej mozna za oplata podpisac przedmiot.
mozna rowniez rozpoczac mu legende, a kazdy kolejny wlasciciel moze dopisac cos od siebie. wg mnie to pomysl swietny, wprowadzilby duzo klimatu. Wolalbym kupic np derengil z obszerna legenda, ktora jest dobrze napisana, niz jakis czysty. |
|
17 Paź 2014, o 22:41 |
|
|
Strona 7 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 127 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |