Strona 8 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Trener Zwierzaków - Thortal
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Według mnie to doskonały pomysł.Nareszcie mój ogar nauczyłby się nowych umiejętności
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
5 Cze 2012, o 22:28 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Wrz 2011, o 11:06 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem jak najbardziej za
|
7 Cze 2012, o 12:03 |
|
Uczeń Simona
|
jestem absolutnie ZA!
|
8 Cze 2012, o 10:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry patent Pet tak czy siak nie zastąpi gracza bo jak wszystkim wiadomo pety "nie myślą", nie posiadają zbroi, a takie umki by spowodowały że np biały ogar stałby się bardziej przydatny dla MO, VD, Łucznika, w tedy pet nie slużyłby juz tylko za "mięcho armatnie" Jak najbardziej jestem ZA
Edit: Wprowadzenie trenera umiejętności peetów, zapełniło by lukę jaka od czasu do czasu powstaje a mianowicie nude Zwiększyło by to atrakcyjność gry _________________ Hassasyn Druid 65 S1 HassQann Sheed 60 s1 Ostatnio edytowany przez Shrot, 9 Cze 2012, o 19:46, edytowano w sumie 1 raz |
8 Cze 2012, o 21:20 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
jak zwykle świetnie dopracowany pomysł jestem za
_________________ IGotU ON SLU Gang II |
9 Cze 2012, o 12:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Za !!
_________________ Barba s2 |
9 Cze 2012, o 18:25 |
|
Uczeń Simona
|
to bardzo dobry pomysl nie jestem za tym aby pet byl maszyna do zabijania ale nieco przykoxic go mozna wiec jestem za tym pomyslem !!
|
9 Cze 2012, o 18:41 |
|
Uczeń Simona
|
Oczywyśćie za.
|
9 Cze 2012, o 23:38 |
|
Uczeń Simona
|
moim zdaniem to bardzo dobry pomysl jestem za wprowadzeniem tego pomyslu
|
11 Cze 2012, o 14:42 |
|
Uczeń Heremona
|
Wiemy Orthal, wiemy
Orthal napisał(a): to bardzo dobry pomysl!!!!! wprowadzcie to ^^^ Orthal napisał(a): jestem absolutnie ZA! Orthal napisał(a): to bardzo dobry pomysl nie jestem za tym aby pet byl maszyna do zabijania ale nieco przykoxic go mozna wiec jestem za tym pomyslem !! Orthal napisał(a): moim zdaniem to bardzo dobry pomysl jestem za wprowadzeniem tego pomyslu _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
11 Cze 2012, o 15:11 |
|
Strona 8 z 8 |
[ 80 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |