![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatkowy czar - z wykonanie questa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Witam
Tak pomyślałem że każda profesja ma już te same czary, voodoo nie używa ich zbyt wiele uderzenie/szpila/otepienie/ukazanie. Mniejsze ukazanie. Ale to się też tyczy innych profesji. Polegałoby na tym że czar zdobywałoby się po zrobieniu questa , ale nie podbijało pkt z umiejętności tylko jakimi flaszami oczywiście można byłoby zrobić tak że dany czar na lvl. Przykładowo do zdobycia jest 4 nowe czary na 20 - 35 - 50 - 70. I oczywiście w zależności jaki czar flasze byłyby od poziomu czaru i łatwość dla danego poziomu że np 20 lvl zrobi w grp 2-3 osób 20 lvl ten quest na ten czar i z tą samą grp uda mu się zdobyć składniki na flasze. To mogłoby wejść w przyszłości bo wiem że nad samym questem , kody , itp zajełoby mnóstwo czasu. Ale chodzi o urozmaicanie. |
14 Wrz 2011, o 10:52 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
to ja wybieram leczenie
![]() |
14 Wrz 2011, o 13:25 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Lis 2010, o 12:51 Posty: 108 Miejscowość: Wielkopolska, Poznań, NWP Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Darkusi ![]() |
Tak, to ja atak który wali po 1k+...
_________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
14 Wrz 2011, o 13:36 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Hehe, ciekawy pomysł. Zrobimy te podklasy i wtedy pogadamy o urozmaiceniach
![]() ![]() |
14 Wrz 2011, o 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Torgerd napisał(a): Hehe, ciekawy pomysł. Zrobimy te podklasy i wtedy pogadamy o urozmaiceniach ![]() ![]() Dobre Według mnie tak może być.Oczywiście dla niektórych to byłby - ( z podklasą raczej łatwiejszy początek ![]() Jestem na tak ![]() PS Jeśli już wejdzie pomysł podklasy-quest to niech ten quest będzie od 15 góra lv ![]() _________________ ![]() |
14 Wrz 2011, o 15:51 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Ok, będą podklasy. Kiedyś będą
![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
14 Wrz 2011, o 16:17 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Ale podyskutować można przecież. Otwieram.
|
14 Wrz 2011, o 16:49 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Zapomniałeś otworzyć
![]() Zrobiłem to w takim razie ![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
15 Wrz 2011, o 15:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Pomysł z "Uczeniem się umiejętności" czy to z zadań czy to z jakiś innych misji czy od nauczycieli jest superaśny!
![]() Mnie się bardzo podoba, bo takie wytrzaśnięcie czegoś znikąd jest strasznie nieklimatyczne. Uczenie się umiejętności byłoby o wiele, wiele fajniejsze ![]() O "dodatkowych czarach" też można pomyśleć, ale bardziej został bym przy samej idei uczenia się umiejętności od jakiejś persony, a nie po prostu brania ich z powietrza. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
15 Wrz 2011, o 16:34 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
O taakk
![]() |
15 Wrz 2011, o 21:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |