![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe zadanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Witam. Zainspirowany wojowniczą postawą pewnego chomika http://www.joemonster.org/filmy/29983/C ... mik_bojowy
wpadłem na pomysł zaproponowania nowego zadania. Kold Afliryk żali się że gryzonie niszczą mu bibliotekę i miarka się przebrała gdy podgryzione zostały starożytne zwoje ![]() Za każdego zabitego chomika dostajemy futerko i zanosimy je w dowolnej ilosci do Kolda aby udowodnic mu postepy w misji, tak aby uzbieralo sie nam u niego te 10-20k futer. (proponuję zablokować możliwość przekazywania futer innym graczom żeby każdy musiał sam sobie zapracować) Teraz coś o Bojowym Chomiku ![]() 1: Wiadomo że chomik to małe i słabe zwierzątko i każdy nawet mały lvl powinien spokojnie zdjąć go na hita więc powinien miec 200-300 hp (żeby każdy mógł się pobawić) 2: Taki mały gryzoń nie powinien nam zbytnio zagrozić (nie róbmy z chomika mordercy) ja bym tu widział obrażenia około 10-15 żeby każdy się mógł pobawić jak już wcześniej wspomniałem ![]() 3: Jak widać na załączonym filmiku ten mały piernik jest bardzo zwinny ^^ i cała zabawa ma polegać na trafieniu dziada hehe proponuję go tak nafaszerować zreką żeby największe koksy obojętnie jakim atakiem na 5 PA trafiały na max 3-4% (i tu przestaliście myśleć że zabicie 10-20k takich gryzoni po 200-300 hp będzie spacerkiem ![]() Lokacja tu przyznam się ze nie mam pomysłu ale powinna to byc insta bez niepotrzebnego badziewia po drodze (będzie to wystarczająco męczące) Nagroda hmmm i tu jest pole do popisu dla grafików ![]() Propozycja jest o tyle ciekawa że będzie można dodawać np kolejne etapy na inne Smieszne zwierzątka i przedmioty ![]() Nie wiem co mi odbiło żeby to napisać.... Pozdrawiam _________________ GVd Ostlor Dude Duneb |
27 Wrz 2011, o 19:24 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Lut 2011, o 12:43 Posty: 59 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
w sumie taki fighter dla odmiany by się przydał wg. mnie
![]() ![]() |
27 Wrz 2011, o 19:35 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Sie 2011, o 17:58 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
hehe dobre choc nagraoda powinna byc duzo golda/expa
|
27 Wrz 2011, o 19:39 |
![]() |
![]() |
|
wlasnie nie jestem za goldem / expem od poczatku w kazdym zadaniu to jest
![]() _________________ GVd Ostlor Dude Duneb |
27 Wrz 2011, o 19:44 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Administracja czepia się pierdół na czacie, a nie potrafi się ustosunkować do nowych pomysłów dodanych na forum.
Przez 3 dni nie dali nawet odpowiedzi czy to im się podoba czy nie. Moje zdanie jest takie że pomysł jest bardzo fajny ... Pozdrawiam Marxell ![]() |
29 Wrz 2011, o 20:04 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Moim zdaniem pomysł również dobry:D
Tylko tego questa trzeba by dostać już stosunkowo na początku gry, żeby jak wspominasz każdy mógł się pobawić, albo chociaż same skórki chomików ważyły by 0 żeby nie zajmować miejsca. Jednak co do zdolności trafienia na poziomie 3-4% będzie zabawą na tygodnie już przy 1K chomików , hehe (To będzie długie męczenie chomika). W takim wypadku faktycznie cenne było by podzielenie tego na etapy, aby gracz który ubił już 5K miał coś z tego a nie przestał "męczyć chomika" bo jest już zmęczony ![]() _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
29 Wrz 2011, o 20:17 |
![]() |
![]() |
|
Pomysł ok ale to nafaszerowanie zręcznością chomika to przegięcie. Skoro jak 2 krotnie napisałeś żeby każdy mógł się pobawić to jak skoro koks ma na 5pa mieć 5% szans to 30 lvl w życiu chomika nie trafi (a jak trafi to nie ma szans walnąc np za 300). Druga kwestia mnóstwo zręki to druidzi będą go korzeniem ściągać a vd laleczka. Już sam fakt ubicia 20k chomików robi furore co dopiero tak je ulepszyć. Lepiej zrobić losowy resp 100 takich chomiczków na całej mapie i niech stoją aż do ubicia ( co 2-3h resp uzupełniający do pełnej 100 i tak w kółko)
_________________ BadylBamber s2 |
29 Wrz 2011, o 20:18 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Mar 2011, o 18:45 Posty: 28 Miejscowość: Kościerzyna Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
dobry i ciekawy pomysł inny niż większość.. jak i zręczność to i wiedza dla chomika
![]() ![]() ![]() _________________ ChoiElf s2 off / usunięty MOO - zmiana no ChoiElf s3 |
29 Wrz 2011, o 20:21 |
![]() |
![]() |
|
ja myślałem raczej o takiej opcji żeby nie dalo sie go trafić debufami typu korzenie/osy lalka itd tylko z łapki że tak powiem albo iskierka kulka
można mu dać nawet 50 hp ![]() i musi być to długie zadanie żeby nagroda mogła być wypasiona a no i chodziło mi o to żeby nie robiło się tego zadania w "1-2"dni ![]() _________________ GVd Ostlor Dude Duneb |
29 Wrz 2011, o 20:36 |
![]() |
![]() |
|
a może administracja by się coś więcej wypowiedziała w sprawie mojego pomysłu?
człowiek się naprodukuje, a tu cisza :/ tak samo jak z moimi podaniami na moda nawet nikt nie raczył odpisać PMki na forum czy tam w grze ładne podejście do graczy!!!! _________________ GVd Ostlor Dude Duneb |
16 Paź 2011, o 20:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |