![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szata graficzna - możliwość zmiany ramki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Żona zwróciła mi uwagę na te wszystkie kościotrupy otaczajace okno gry. chociaz wiekszosc doroslych w ogole tego nie zauwaza, małe dziecko patrzac tatusiowi w komputer chyba nie ma najmilszych skojarzen.
Wiem, wiem. Tak bylo, jest i bedzie i nie mam co liczyc na mozliwosc wyboru miedzy piekna absolutna czernia, a uroczo usmiechajacymi sie szczatkami ludzkimi. Tak tylko pomarudzic chcialem:) _________________ ZłyLas - S1 Rycerz Geldar - S1 - (VD 27) - turniejowy Pablous - S1- (Barb 19) - turniejowy |
14 Lis 2011, o 09:58 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
w opcjach mogłaby być zakładka 'skin' ale ja tez przyszedłem pomarudzić
![]() _________________ We are all the same, players in the game. |
14 Lis 2011, o 18:34 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Moja propozycja byla by taka że można zainportować z komputera jakiś skin żeby był jako ramka.
|
14 Lis 2011, o 23:48 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
asu napisał(a): \, małe dziecko patrzac tatusiowi w komputer chyba nie ma najmilszych skojarzen. Ramka jest jak najbardziej klimatyczna. A gra jest przeznaczona dla ludzi pełnoletnich lub posiadających zgodę rodziców. Po prostu unikaj takich sytuacji. Niech dziecko nie widzi jak grasz. Ktoś kto robi grafiki wie co to klimat, i tworząc ew. skiny będzie starał się go zachować wiec czarne ramki raczej w grę nie wchodzą, tak samo jak ramki z piłkarzami czy z ulubionego filmu. |
14 Lis 2011, o 23:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |