![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Trofea
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 11 Lis 2011, o 11:45 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam. Niedawno do głowy przyszła mi pewna myśl i chciałbym się nią podzielić na forum. Nie jest to może pomysł konieczny już, od zaraz do wprowadzenia a raczej mały szczególik urozmaicający grę. Myślałem konkretnie, tak jak w temacie nad wprowadzeniem trofeów które otrzymywalibyśmy z bossów, i które moglibyśmy nosić jednocześnie jako dodatek do outfitu. Nie wiem czy ten pomysł ma jakąś rację bytu, bo oczywiście należałoby na taki apendyks stworzyć nowe miejsce w ekwipunku co na pewno byłoby okupione sporym wkładem zarówno pracy jak i czasu. Byłbym zapomniał- taki fant wypadałby niezwykle rzadko, lecz dawałby jakąś premię typu siła, zręczność itd.
Jak już mówiłem nie jest to rzecz priorytetowa a jedynie moje kontemplacje. Pozdrawiam. |
8 Gru 2011, o 19:39 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Kwi 2011, o 22:14 Posty: 89 Miejscowość: Stalowa Wola Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
W sumie jest jedno miejsce wolne w ekwipunku,więc Twoja propozycja nawet trafna
![]() Pozdrawiam |
8 Gru 2011, o 19:45 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Zauważyłem awatar 2 kolegi i już wiem skąd ten pomysł "zapożyczony"
![]() ![]() ![]() _________________ Umberto(Barbarzyńca) s2 Vorm(Mag Ognia) s2 UmbroSH(Sheed) s3 |
8 Gru 2011, o 22:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |