![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje i Pet
Turnieje i Pet
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Witajcie!
Już moja kariera w taern jest można powiedzieć, że spora ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ BosMan519 Somnus(s3)- Druid (off) Vixona(s3)- VooDoo (on) Na kolana padam tylko przed Bogiem więc nie licz że klęknę na glebę przy tobie... |
14 Sty 2012, o 11:51 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Sie 2011, o 06:08 Posty: 232 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Djcompany Serwer: HardCore ![]() |
Jestem na nie...
To nie jest nasza sprawa (innych graczy),że ktoś nie znalazł sobie sobietowarzysza broni:D Wiem, że to troszkę za mocne co mówię:D Ale jak twoim zdaniem będzie wyglądał turniej 50+?? Pet gildiowy i jakiś gość vs 2 gości?? Co by działo się jak pet zginie?? Co by było jakby pet został sam?? Co by było jakbyś wygrał?? Jak by została rozdzielona platyna za wygraną?? Dla mnie to nie jest dobry pomysł Jestem na Nie _________________ ![]() ![]() |
14 Sty 2012, o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
jestem tego samego zdania co samashowalik, pomysł nieprzemyślany i w życiu nie przejdzie
_________________ We are all the same, players in the game. |
14 Sty 2012, o 13:08 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor ![]() |
Zgadzam się z przedmówcami
|
14 Sty 2012, o 13:50 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Cytuj: Ale jak twoim zdaniem będzie wyglądał turniej 50+?? Cytuj: Co by działo się jak pet zginie?? Cytuj: Co by było jakby pet został sam?? Cytuj: Co by było jakbyś wygrał?? Cytuj: Jak by została rozdzielona platyna za wygraną?? Cytuj: w życiu nie przejdzie |
14 Sty 2012, o 14:17 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 14 Sty 2012, o 16:49 Posty: 19 Miejscowość: Oleszyce Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Temat bez sensu to nie jest nawet "pomysł" . Albo walczysz w turnieju który jest na 2v2 a ty jesteś sam w grupie. Albo wogóle nie bierz w nim udziału.
_________________ Nazwa: Narvil Profesja: Łucznik Level: 23 - Rośnie Psinka: PucioPucio 18 lvl Gildia: Brak narazie |
14 Sty 2012, o 17:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |