![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zapach drewna - po raz kolejny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: W sumie to nie blad, tylko sugestia. Wydaje mi sie ze warto by zrobic kolejny sposob rozwiazania tego zadania - w punkcie gdzie informujemy drwali przez kowala o niebezpieczenstwie zrobic druga "sciezke" - isc na wspolprace z ratuszowymi. |
16 Sty 2012, o 17:17 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Wrz 2011, o 15:18 Posty: 92 Podziękowano: 80 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: LecimyTutaj ![]() |
Skoro to nie błąd to poco wklejasz to tutaj?
|
16 Sty 2012, o 17:18 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Sorry, nie zwrocilem uwagi na glowny watek....
![]() |
16 Sty 2012, o 17:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Przenosze do pomyslow
|
17 Sty 2012, o 08:05 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
No dobrze można zrobić taką ścieżkę lecz za dużo nie opisałeś jak miała by wyglądać. Rozpisz to jeśli masz na to pomysł, dokładniej : Dialogi z npc którym będziemy rozmawiać, kiedy ta rozmowa ma się odbywać, najlepiej nie wymyślać nowych npc tylko wykorzystać te które już istnieją.
Poczekamy z dwa dni bez zamykania tematu i popisz się pomysłem, chętnie na to poczekam ^^ _________________ 0x426f7a69616b |
18 Sty 2012, o 18:01 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Niestety jutro musze sie zajac paroma sprawami w realu a w pt ide do roboty- daj mi czas do konca weekendu, pomysle nd tym. Nie wiem tez jak wyglada dla tego questa pelna sciezka fabularna, co by sie wpasowac w istniejacy schemat. Ewentualnie napisze ci moje wypociny na priva.
|
18 Sty 2012, o 22:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |