Autor |
Wiadomość |
Jajone
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 26 Lis 2011, o 06:28 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
Pay Per Call
Witam, chciałbym żeby do sposobu zapłaty za platyne została dodana właśnie ta opcja Pay Per Call ( czyli telefonem stacjonarnym ) "Jeśli w danym serwisie internetowym można zapłacić za usługi kodami dostępowymi, możecie je otrzymać płacąc poprzez Pay Per Call." Dobre rozwiązanie dla ludzi nie mających telefonu kom órkowego bądz tez konta w banku itd. Zagłosujcie, tylko nie tak jak na wyborach
_________________ Drumen s3
|
20 Sty 2012, o 20:29 |
|
|
kerklis
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 21 Wrz 2010, o 18:45 Posty: 332 Podziękowano: 34 razy Otrzymanych podziękowań: 358 razy
|
Re: Pay Per Call
Hmm, ludzie nie mających telefonu komórkowego bądź tez konta w banku, raczej nie będą mieć tez neta żeby pograć w Taerna wiec chyba nie za bardzo jest to dla kogo robić Oczywiście możesz mnie wyprowadzić z błędu, jeśli myślę nielogicznie...
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
20 Sty 2012, o 20:55 |
|
|
Jajone
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 26 Lis 2011, o 06:28 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
To ze ktos nie ma kąta w banku, lub telefonu komórkowego o niczym nie swiadczy. Sam nie mam, a internet mam jak widać. I jescze raz prosze o głosowanie Zresztą , komu to bedzie przeszkadzac, niech sobie bedzie zawsze to jeakies wyjscie w "naglej" sytuacji.
_________________ Drumen s3
|
20 Sty 2012, o 21:07 |
|
|
7niebo
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 16 Sty 2012, o 15:44 Posty: 172 Miejscowość: Gdansk Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
Jesli ktos chce pisac musi znac absolutne MINIMUM ORTOGRAFII A w jaki sposob ma zaplacic?! od zabki juz jest Lepiej aby zrobili wieksze kwoty na telefon np 500 platki za 35zl +vat
_________________ Pozdrawiam 7Niebo® WELCOME IN MY WORLD WELCOME IN THE HELL
|
20 Sty 2012, o 21:17 |
|
|
Pirek
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 12 Paź 2010, o 22:29 Posty: 1435 Podziękowano: 52 razy Otrzymanych podziękowań: 100 razy
|
Ja jestem na nie. A dlaczego? Bo zaraz dzieciaki nabiją rodzicom kolosalne rachunki. Haha ^^ - LesterLester nie śmiej się znasz może grę combatarms? Znam ludzi którzy po 300-400 zł na dzwonili(bez wiedzy rodziców) byle by tylko mieć NX <--Tamtejsza platyna
|
20 Sty 2012, o 21:20 |
|
|
7niebo
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 16 Sty 2012, o 15:44 Posty: 172 Miejscowość: Gdansk Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
taa.. a potem starzy takich dzieci \o/ takie oczy przy rachunku nie znam nikogo ponizej 14 lat kto nie ma komy to jest juz standard...
_________________ Pozdrawiam 7Niebo® WELCOME IN MY WORLD WELCOME IN THE HELL
|
20 Sty 2012, o 21:22 |
|
|
samashowalik
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 18 Sie 2011, o 06:08 Posty: 232 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy
Nick w grze: Djcompany
Serwer: HardCore
|
Głosuje na NIE a tak swoją drogą... Ostatnio zauważyłem, że nadużywam czerwonego^^ Dlaczego jestem na NIE?? Znam swoich rówieśników... Jeden z nich dostał rachunek za komórkę (abonament) na 1000+ zł... Odradzam wprowadzenia tego właśnie dlatego, że to nie jest pojedyńczy wypadek... Rodzice się nie wypłacą kiedyś...
Pozdrawiam, Samashowalik
20 Sty 2012, o 21:24 |
|
|
PanakaBarb
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Gru 2011, o 20:59 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
@7niebo i tu sie z toba zgodze, powinna byc tez mozliwosc zakupu platyny za sms ale tez jak ty podales czyli 500platki za 35zl twoj pomysl popieram i mye ze drygu wezmie to pod uwage a co do ankiety to jestem na nie, totalna durnota, to tak jakby dodac mozliwosc placenia karta zblizenkowa, lecz z pomyslem 7niebo sie w pelni zgadzam
|
20 Sty 2012, o 21:26 |
|
|
samashowalik
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 18 Sie 2011, o 06:08 Posty: 232 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy
Nick w grze: Djcompany
Serwer: HardCore
|
@7Niebo Chyba jeszcze nie było takiego tematu... Przynajmniej nie za mojej kadencji gracza^^ Ja bym trochę zmienił twój pomysł (mowa o pomyśle płatności sms-ami by 7Niebo) Lepiej by suma nie wynosiła 35 złotych tylko niecałe 30 złotych już z doliczonym vatem... @7Niebo daruj sobie niepotrzebny spam. Usuwam wpis.
@samashowalik a wiesz czyj jest kolor czerwony ;> Na pewno wiesz. A Oni nie lubią jak ktoś używa ich kolorka ~~Pirek.
20 Sty 2012, o 21:30 |
|
|
PanakaBarb
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Gru 2011, o 20:59 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
tak ale przecierz 500platy przelewem kosztuje ok.35zl wiec jak sms taniej bedzie to troche zrujnuje dochody bo jeszcze dochodzi pfowizja dla operatora, jeslk dobrze rozumuje
|
20 Sty 2012, o 21:35 |
|
|
|