Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
*ciach* rzecz.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Gru 2011, o 15:02 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam .
Zostałeś zabity przez: Hellone Ojczym Półmrok Sophos Goście mają chyba po min. 40Lv. Ja mam 32Lv. Co to ma *ciach* być ? byłem sam wszyscy doszli do jednego i mnie zabili ? Nie powinno się zmienić tego typu rzeczy ? że gość który ma np. 50 Lv to może zaatakować tylko kogoś co ma większy lub równy Lv .? Jest to *ciach* śmieszne i zniechęca do gry , dziękuje. Nie używaj wulgaryzmów, ostrzegam. ~Decade |
8 Lut 2012, o 19:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
1. to gra pvp
2. są Pump Mastery 3. nie klnij na forum pzdr _________________ Mój kanał YouTube |
8 Lut 2012, o 19:18 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam.
Po pierwsze naucz się podstawowych zasad kultury, powstrzymaj emocje, nie wszędzie muszą królować wulgaryzmy. Odnośnie tematu: 1.Po to jest ochronka, nikt nie będzie namolnie ubijał Cię co 5 minut. Nie mówiąc już o śmiesznych stratach w walkach pvp. 2.Walki 5 na 1 irytują każdego, ale to nie powód do takich żalów, szczególnie ze względu na punkt 1. Cytuj: Nie powinno się zmienić tego typu rzeczy ? że gość który ma np. 50 Lv to może zaatakować tylko kogoś co ma większy lub równy Lv .? Pump często? Źle. Pump rzadziej? Też źle... _________________ Choco |
8 Lut 2012, o 19:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
Idź w kąt się popłacz. Może pomoże,
_________________ dr 120 |
8 Lut 2012, o 19:24 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Gru 2011, o 15:02 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ok sory za wulgaryzmy, ale mnie poniosło .
To jest pvp ? co to ma być za pvp ? że wali sobie taki 50 lv 30 ? co w tym fajnego jaki w tym sens ? Moim zdaniem to tylko zniechęca do gry, a chyba gra powinna zachęcać do gry, a przez takie coś gra robi się denerwująca i nie chciana. Nie podoba mi się ten system i na pewno nie tylko mi . Hehe i jeszcze exp i złoto tracą przegrani no śmieszne |
8 Lut 2012, o 19:24 |
|
Uczeń Heremona
|
to ty chyba na s1 nie grasz
|
8 Lut 2012, o 19:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Było w grom takich tematów. Nie chce po raz kolejny raz mówić dlaczego ten pomysł (pomysł?) jest zły nie fajny i śmierdzi. Więc zamiast żalić się na forum wbij lvl albo zawołaj kolegów i się zemścij, proste.
_________________ dr 120 |
8 Lut 2012, o 19:33 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
to cho placzku na s2, tam mam 86 i niedawno pobilem moj rekord, ubilem 16lvl i nie bylo pumpa \o/ a koles nie plakal tak jak ty
|
8 Lut 2012, o 19:42 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mi ten system wogóle nie przeszkadza a złoto i exp przy śmierci w PvP są minimalne i nie ma powodu do takich zażaleń.
_________________ s3-MichalR MO 46lvl |
8 Lut 2012, o 22:17 |
|
Zabójca Tilsai
|
morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany, zamiast tracić nerwy w mmorpg idź zbierać kasztany
_________________ We are all the same, players in the game. |
8 Lut 2012, o 23:17 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 406 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |