Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
turnieje gildijne
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
to tak mam pomysła związanego z turniejami gildiowymi byłyby one zaznaczane w kalendarzu na kolor niebieski mogliby sie zapisac tylko członkowie jakiejkolwiek gildi
na pojedyńczym jeden na jednego z roznych gildi a w kilku osobowych moze byc tylko z tej samej gildi _________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
30 Sty 2012, o 21:35 |
|
Uczeń Heremona
|
I co by takie turnieje miały zmienić? Co dawać
Jeżeli miały by to być tylko turnieje dla turniejów to w zupełności wystarczą te zwykłe już istniejące turnieje- dlaczego odbierać możliwość rywalizacji tym co nie są w gildii Opisz ten pomysł dokładniej. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
30 Sty 2012, o 21:57 |
|
Chodząca legenda
|
Może kolega miał na myśli turniej podobny do tego na olimpiadzie?? Raz na miesiąc czy dwa można by zrobić taki turniej bez msl albo z różnymi przedziałami msl aby szanse były bardziej wyrównane, najlepiej 5/5 tak sądzę, reszta będzie jakby mało gildyjna, skoro członków może być na start 10
Obecnie i tak większość graczy ma gildie i jeśli już to idą gildią na turniej Turnieje dla graczy z gildii opisane wyżej nie będą niczym specjalnym, tylko tymi samymi turniejami, które są obecnie. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
30 Sty 2012, o 22:37 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Fajne by było , tak jak w poście wyżej 1/2 turnieje na miesiąc.Bez msl 5 vs 5.Napisałbym 10 vs 10 ale na jakieś 100 % nie przejdzie ponieważ wyobrażam sobie jak by to wyglądało :
[ciach]lagi mam ! ja też [ciach] [ciach] rundę zgubiłem o.0 eee dlaczego walka się zwiesiła ? Kanclerz wybierałby 4 najlepszych członków swojej gildii.Nagrodami była by platyna (za wygraną walke dochodziło by 5 platyny na cel gildi od osoby).Wiadomo że pierwsze miejsca zajmowały by gildie takie jak : Peace and War , DarkSide , LunaticAsylum itd. wiec były by osobne turnieje .... np. turniej dla gildii z graczami 70-120 lvl , 40-69 lvl , 20-40 lvl. Byłby też osobny turniej dla gildii mieszanych że jest np. 120 lvl i 45.Wyobrażam sobie własnie ile z tym roboty ale ''Dla chętnego nie ma nic trudnego'' ^^. Pomysł najprawdopodobniej nie przejdzie bo zawsze znajdą sie użytkownicy tacy jak : lehmar , TheDaQ , którzy zawsze znajdą coś ''niedopracowanego'' w poście :/ Proszę o komentowanie *W poście wymieniłem najlepsze gildie S1* |
31 Sty 2012, o 00:27 |
|
Uczeń Simona
|
jasieqq masz racje thedaq ma zawsze do wszystkiego zastrzerzenia
_________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
31 Sty 2012, o 08:25 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Tylko spamujesz takimi zbędnymi postami , ponieważ to nie dotyczy tematu.
|
1 Lut 2012, o 20:36 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |