Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł odnosnie czempionow
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Bardzo fajnie ze jest więcej czempionów ale tak szczerze to powinni trochę szybciej się pojawiać.
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
11 Lut 2012, o 21:11 |
|
Duma Forum!
|
A skąd wiesz jak szybko się pojawiają?
|
11 Lut 2012, o 21:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
pOjawiaja sie po paru godzinach dopiero wczoraj walnołem jednego czempiona o 2 cos w nocy a szukałem od godziny 23
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
11 Lut 2012, o 21:15 |
|
Uczeń Heremona
|
Czas z jakim się pojawiają czempioni jest adekwatny do prawdopodobieństwa dropnięcia z niego części setu. Dodatkowo czasy te są tak skonfigurowane aby nie opłacało się siedzieć cały czas w jednym miejscu i czekać aż się pojawi - w tym czasie pojawiają się inni czempioni posiadający części tych samych setów.
Przy okazji sety nie mają być czymś pospolitym jak słabsze rary, dlatego też czempioni nie respią się co 10min tylko co np. 30~700 min Dokładny czas respienia się Czempionów jest obecnie nieznany nikomu, ale dało się zauważyć w|w zależność na poprzednich czasach i to zapewne się nie zmieniło. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
11 Lut 2012, o 22:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
Masz do czynienia z czempionami jeden dzień a już jakieś zmiany chcesz wprowadzać. Poczekamy zobaczymy.
_________________ dr 120 |
11 Lut 2012, o 23:49 |
|
Chodząca legenda
|
Jak dla mnie jest dobrze, przedmioty setowe czy epickie maja być rarytasem, a nie tak jak teraz "rary" czyli rzadkie przedmioty ma każdy całe eq
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
11 Lut 2012, o 23:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2012, o 12:38 Posty: 36 Miejscowość: Radomsko Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jest dobrze tak jak jest. moze jeszcze z czempionow maja rary wypadac. co oczywiscie byloby glupim pomyslem
_________________ No to zaczynamy: prokokxu 14lev sheed |
12 Lut 2012, o 18:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
driska napisał(a): jest dobrze tak jak jest. moze jeszcze z czempionow maja rary wypadac. co oczywiscie byloby glupim pomyslem strasznie głupim. zwłaszcza że wypadają ^^ no oki, epiki wypadają, ale to są przecież rary, tylko duuuużo lepsze, prawda? |
12 Lut 2012, o 18:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2012, o 12:38 Posty: 36 Miejscowość: Radomsko Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jakie epiki? dawno nie gralem i wielkie zmiany. powiedzcie co to za cholerstwo te epiki.
_________________ No to zaczynamy: prokokxu 14lev sheed |
12 Lut 2012, o 18:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
aaa, ja się złośliwię a kolega po prostu w ogóle nie wie o czym jest temat... ciekawam po co odpowiada w takim razie ^^
poczytaj sobie aktualności i wiki, będziesz wiedział co się dzieje. |
12 Lut 2012, o 18:28 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |