Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Młoty Kowalskie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Moja propozycja polega na dodaniu do gry Mlotow kowalskich ktore zwiekszaly by wytrzymalosc broni aby jej nie uszkodzic.Młoty kowalskie by byly kupywane za platyne aby gra miala z nich zysk.Czekam na odpowiedz
_________________ MO-48lvl S4-rośnie Gildia: Roten BarkKomu pomogłem niech da kufelka. |
14 Lut 2012, o 19:11 |
|
Pogromca Valdaroga
|
broni nie da się uszkodzić można zdobyć uszkodzony, na co nie masz wpływu;)
|
14 Lut 2012, o 19:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kolejna korzyść za platynę, jestem zdecydowanie na nie. Poza tym pomysł słabo napisany, nie wiadomo ile mają te młotki kosztować i jak działać ( o ile % zwiększają wytrzymałość, jak to robią itd.)
_________________ dr 120 |
14 Lut 2012, o 21:52 |
|
Uczeń Heremona
|
Jak już wyżej pisano to jak ma to wyglądać?
Kupisz sobie jakiś rar z valdka lub epik/set(nie z valdka) i raz zabijesz sobie jakiegoś mobkai będzie uszkodzony a kupiłeś go za... bardzo dużo i jeszcze potem naprawić lub kupywać taki młotkiem _________________ _______ |
15 Lut 2012, o 09:50 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Lut 2012, o 15:45 Posty: 13 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
YYYYY a poc o jakie młoty ??
Przeciez mozna dostac z kogos tylko u nie ma szans ... _________________ Precz z dysortografą |
16 Lut 2012, o 20:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2012, o 12:38 Posty: 36 Miejscowość: Radomsko Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Głupi pomysł. z bosów rary muszą być uszkodzone.
_________________ No to zaczynamy: prokokxu 14lev sheed |
17 Lut 2012, o 12:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Driska proszę Cię, nie udzielaj się w tematach o których nie masz pojęcia. Rary nie muszą wypadać uszkodzone...
Co do tematu: Itak głupi pomysł. A uzasadniać nie musze bo zrobili to za mnie nicki przedemna |
17 Lut 2012, o 12:38 |
|
Uczeń Simona
|
zgadzam sie z avidarem
jedno jedyne ostrzeżenie słowne - nie nabijaj postów. 3siu. |
18 Lut 2012, o 09:15 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |