Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Handel postaciami z innej gry.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Witam.
Z powodu że wcześnie grałem na metinie a teraz gram w taerna i mam niewielki lv mam pomysł który polegał by na sellaniu/wymianie kont z innej gry bo przecież nie można handlować za pieniądze w realu ale o kontach z innej gry nic nie pisze |
15 Lut 2012, o 22:38 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jak to przeczytałem same ironiczne zwroty do głowy mi przychodzą.
Przemyśl jeszcze raz sens tego twojego "pomysłu" _________________ Arcuss - łucznik lvl 107 s2 Ignorantia iuris nocet |
15 Lut 2012, o 23:22 |
|
Zabójca Tilsai
|
<trzyma się za głowę i mówi: ja pierdziele>
_________________ We are all the same, players in the game. |
15 Lut 2012, o 23:34 |
|
Duma Forum!
|
A handluj sobie, ale jak Ci ktos ukradnie konto to nawet niech Ci do glowy nie przyjdzie zglaszanie tego. Robisz to w 100% na swoja odpowiedzialnosc.
|
15 Lut 2012, o 23:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
nom, pomysł chyba średni, bo za wypasionego mega koxa z metina w taernie dostaniesz góra 3levelowe MO...
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
15 Lut 2012, o 23:56 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2012, o 12:38 Posty: 36 Miejscowość: Radomsko Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
zgadzam się z przedmówcami. i jak ktoś gra w taern, to niechce mieć metka.
_________________ No to zaczynamy: prokokxu 14lev sheed |
16 Lut 2012, o 08:51 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja widziałem kolesi który chciał wymienić 100lvl na metinie na 20+ tu
_________________ _______ |
16 Lut 2012, o 11:55 |
|
Współpracownik Gnarla
|
No ta jak myst powiedziała to niech gm nie daje mi kneblów i kicków jak pisze to na handlowym
|
16 Lut 2012, o 15:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
jak mozna grac w metina? holy sweet baby jesus, ludzie...
imo caly handel jakimkolwiek kontopodobnym tworem powinien być surowo zakazany _________________ |
16 Lut 2012, o 15:49 |
|
Pogromca Valdaroga
|
EPSI handlować handluj, ale nie wymieniaj nazwy gry - w końcu to bądź co bądź reklama.
|
16 Lut 2012, o 16:00 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |