Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niesiony ciezar- Stop z przeciazeniem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Sty 2012, o 16:14 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam!
Czasem zdaza sie ze nie mamy wolnego "udzwigu" wtedy jakikolwiek item ktory poleci nie zostaje nam przyznany poniewaz nie mozemy go uniesc. Moja propozycja polega na tym by: -Jesli mamy 50 jednostek do przepelnienia plecak swieci sie na czerwono,lub wyskakuje jakis komunikat. -Gdy mamy przeplniony ekw np 802/800 nie mozemy sie poruszyc ,az nie wrocimy do normy -Podaczas gdy zabijemy potwora i mamy przepelniony plecak widzimy co nam by wypadlo, i mozemy wtedy wejsc do okna ekwipunku by usunac rzecz za ciezka.Wtedy owy przedmiot mozemy juz podniesc. Popatrzmy na to realistycznie wypada nam epicki przedmiot ale przez to ze nie mamy wolnego udzwigu, nie podnosimy go, i on co robi ? Znika? To bez sensu. To sa propozycje i 1 z nich mozna byly by dodac, by przez nie uwage nie stracic cennego przedmiotu jaki moglby nam wypasc. Przepraszam jesli taki teamt byl, pozdrawiam. |
22 Lut 2012, o 22:06 |
|
Uczeń Heremona
|
Najprostszą odpowiedziom było by napisać - trzeba uważać i pilnować eq
Jednak po wprowadzeniu surowców gildii dość łatwo przepełnić sobie plecach chociaż by idąc na Geo czy męcząc Ihitona - sam przez to straciłem zdaje się część setu. Plecak zapełniony kryształami atakuje Czempiona bo akurat jest i jedyne co zobaczyłem to napis że już nie mam miejsca w plecaku. ciężko ustalić jak by to należało rozwiązać. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
22 Lut 2012, o 22:19 |
|
Rejestracja: 25 Sty 2012, o 16:14 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Wlasnie mialem taki sam problem jak Ty:) Dlatego proponuje jedno z tych rowiazan. A wiem ze wiecej mozliwosci to wieksza szansa ze ktoras sie moze spodobac:)
|
22 Lut 2012, o 22:23 |
|
|
-Podaczas gdy zabijemy potwora i mamy przepelniony plecak widzimy co nam by wypadlo, i mozemy wtedy wejsc do okna ekwipunku by usunac rzecz za ciezka.Wtedy owy przedmiot mozemy juz podniesc.
Popatrzmy na to realistycznie wypada nam epicki przedmiot ale przez to ze nie mamy wolnego udzwigu, nie podnosimy go, i on co robi ? Znika? To bez sensu. To mi sie podoba :> |
22 Lut 2012, o 22:48 |
|
|
Myślę że jest to dosyć dobry pomysł, bo czasem rzeczywiście zdarzają się sytuacje, że nie mamy czasu wstąpić do jakiegoś sklepu sprzedać graty albo zwyczajnie nie zauważymy że plecak pęka w szwach.
_________________ /nic nie dzieje się bez przyczyny\ S1| Betty > BettyI > Destina S2| Naturaleza > Agua S3| Betts > Estima S4| Sibetty Ostatnio edytowany przez Betty, 22 Lut 2012, o 23:08, edytowano w sumie 1 raz |
22 Lut 2012, o 23:07 |
|
Chodząca legenda
|
Bez sensu, trzeba pilnować samemu plecaka, po co robić wszystko po kilka razy, żeby nikt nie stracił i miał rozwiązania podane na dłoni. O to chodzi, żeby ogarniać
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
22 Lut 2012, o 23:08 |
|
Od pilnowania masz 1 opcje, nie kazdy patrzy co chwile do ekwipunku, a teraz z surowacmi jest ciezej. Gra ma byc przyjemna chyba nie?, a nie powiesz ze to nie jest denerwujace, ze przez nie uwage/zaspanie mozna stracic przemiot. Poza tym widzisz logike? Przedmiot wypada lezy na ziemi i znika?Bez sensu
|
22 Lut 2012, o 23:14 |
|
Pogromca Valdaroga
|
z zaproponowanych rozwiązań właściwie tylko jakieś podświetlenie/mruganie plecaka przy jego przepełnieniu wchodzi w grę, i myślę że warto byłoby to wprowadzić. zwłaszcza teraz, kiedy z mobów stojących na drodze do bossów wypadają bardzo ciężkie surowce łatwo się zagapić i ubić tego bossa nie mając miejsca na drop - nieźle się można znerwić;)
większym ułatwieniom jestem przeciwna, możliwość zabrania przedmiotu na który nie ma miejsca to duża przesada. unieruchomienie postaci to zły pomysł, wtedy jedynym rozwiązaniem byłoby wyrzucenie czegoś. |
22 Lut 2012, o 23:49 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 26 Paź 2009, o 20:39 Posty: 265 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 7 razy |
Z tego wszystkiego jestem jak najbardziej za świecącym plecaczkiem, ale może przy wadze 100 to maxa. Są takie toporki co ważą ponad 50:) Po wejściu w plecaczek automatycznie gaśnie miganie. Niektórych to może irytować.
Co do zatrzymywania w miejscu? Nie:P Co w przypadku, kiedy jesteś w drużynie? Całą drużynę blokuje? W ogóle nie blokuje? Zaczęłoby się kombinowanie, albo irytowanie kimś, kto nie raczy wywalić tej żywicy, czy ścięgien psioków:P Co do opcji wywalenia eq i przywrócenia tego co nam nie wskoczyło przez przeciążenie... W takim razie po co poprzednie punkty?:P Miganie plecaczka nie byłoby potrzebne:) _________________ "I'm not crazy. My reality is just different than yours." |
23 Lut 2012, o 03:23 |
|
Uczeń Heremona
|
Wyrzuć coś a nie płacz...
_________________ _______ |
23 Lut 2012, o 10:06 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |