Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platyna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Proponuje aby dodać większe paczki (nie chodzi mi o te co są w grze w handlu miedzy graczami) zakupywanej platyny, po 1000 i 2000 sztuk na jednym przelewie, oczywiście w odpowiedniej cenie.
Pozdrawiam _________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
28 Lut 2012, o 22:19 |
|
Chodząca legenda
|
Już ten temat gdzieś widziałem, można kupić kilka x po 500 i będzie to samo, a platyna tańsza nie będzie
edit: hmm, trzeba robić przelewy za darmo Jeśli nie kosztuje Cię przelew to wychodzi na to samo, wiele banków obecnie oferuje darmowe przelewy _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 28 Lut 2012, o 22:30, edytowano w sumie 1 raz |
28 Lut 2012, o 22:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Niby jak będzie tak samo?
Może być nawet w cenie tych 500 (chodzi o sztuka platyny) ale żeby nie ponosić dodatkowych kosztów związanych z przelewami. _________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
28 Lut 2012, o 22:26 |
|
Zabójca Tilsai
|
Koszty związane z przelewami są zależne od banku w którym dokonujesz wpłaty, ale rozumiem iż problem w tym, że kupujesz dwie paczki po 500 platyny i musisz robić 2 przelewy?
_________________ We are all the same, players in the game. |
29 Lut 2012, o 11:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2012, o 12:38 Posty: 36 Miejscowość: Radomsko Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
wlasnie mnie tez to denerwuje. bo chce kupic 2kplatyny na eq i zmiany wygladu, a tu mysze robic 4 przekewy i trace czas niepotrzebnie. jestem za wprowadzeniem pomyslu
_________________ No to zaczynamy: prokokxu 14lev sheed |
29 Lut 2012, o 20:01 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |