Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
pety
pety
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Kwi 2011, o 21:06 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam, kupiłem jaguara z którym już biłem duszki, smoka itp. Ma słabą celność :/ jak trafia to 2/5 a podobno powinien być do bicia, z motylem też biłem ma mniejszy dmg trochę ale cela świetnego. Wychodzi na to że jaguar mniej zabiera hp niż taki motyl który np powinien leczyć. Proponuje zwiększyć cel jego ataków.
Uzasadnijcie wybór na ankiecie. |
1 Mar 2012, o 21:14 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
a generalnie to proponujesz polepszyc akurat tego peta bo go masz co nie?
temat nie przezyje zbyt dlugo |
1 Mar 2012, o 21:16 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Kwi 2011, o 21:06 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
nie tylko tego ale znam go i wiem co ma słabe, nie jestem testerem. Nikt inny nie pisał nic podobnego..
|
1 Mar 2012, o 21:18 |
|
Zabójca Tilsai
|
Wbij mu kolejne poziomy to będzie miał więcej zręczności
_________________ We are all the same, players in the game. |
1 Mar 2012, o 23:31 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Każdy ma swoje wady i zalety, podobnie jest z petami.
Jaguar traci na celności jednak jest bardzo trudny do trafienia. Wbijaj mu poziomy a będzie częściej trafiał w swój cel _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
2 Mar 2012, o 17:18 |
|
Uczeń Heremona
|
Ciężką pracą i expieniem dostaniesz swoje upragnione procenty
_________________ _______ |
2 Mar 2012, o 20:05 |
|
Pogromca Valdaroga
|
pet jest tylko dodatkiem do gry - nie będzie zastępstwem innego gracza.
zamykam. |
4 Mar 2012, o 15:52 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |