Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
afk
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Czasami niektórzy są afk na red polach i mozna ich dalej atakowac powinniscie wprowadzic iz gdy ktos jest afk to nie mozna go atakowac np. red czacha na białym zapomni włączyc odpo i co ma szybkiego deda prosiłbym to zmienic.
_________________ KUbaFCA s3 druid 56lvl wciąż rośnie full eq (brak vaekanów) Gotikologio shed 26lvl |
12 Mar 2012, o 18:49 |
|
Pogromca Valdaroga
|
W interesie gracza jest by nie zostawiać postaci na red polu. Nie zostanie to zmienione z jednego prostego powodu: Za błędy się płacie.
|
12 Mar 2012, o 19:26 |
|
Zabójca Tilsai
|
jeśli zostawisz postać afk na czerwonym polu to czeka Ciebie kara, jest to tylko i wyłącznie Twój fail:D
_________________ We are all the same, players in the game. |
13 Mar 2012, o 14:48 |
|
Chodząca legenda
|
Zawsze można wylogować Zupełnie bez sensu ten pomysł.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
13 Mar 2012, o 15:36 |
|
Uczeń Heremona
|
Nom nie zostawia się gracza na czerwonym albo ja kiedyś biłem gracza który nie był afk lecz go nie było no i wszystko na 100% wchodziło
To tak jak czachy czerwone jak biegają od zielonego do zielonego żeby go nikt na żółtym/czerwonym nie ubił D: _________________ _______ |
14 Mar 2012, o 13:01 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |