Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Boss [Versund]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Versund – Pierwszy z bossów którego spotkamy na wyspie.
Historia: Po wielu , wielu latach ludzie opuszczali powoli wyspę aż cała wyludniała to pozwoliło na rozmnażanie się potworów i mutowanie się ich. Gdy kiedyś rybak Murrag opalał się na wyspie zauważył jak drzewce wchodzą z jedzeniem , złotem i pancerzem do jaskini na wyspie. Zajrzał tam i bardzo się przestraszył był tam wielki i bardzo opancerzony drzewiec . Murrag też jak najszybciej opuścił wyspę ale nikt nie mógł zabić tego drzewca każdy śmiałek umierał. Instrukcja dojścia : (Zaczynamy od Trentis) Udajemy się na wschód do wioski tam Murrag za 100 złota przepłynie z nami na wyspę . Tam idziemy gdzie łowi się ryby po drodze mijamy szkielety i stoi tam drzewiec którego nie można ominąć znajduje się tam jaskinia w której drzemie wielki drzewiec. Więcej o Versundzie Statystyki: Poziom - 69, Punkty Życia - 10500, Mana - 5000, Kondycja - 7500. Drużyna : Zgniły Drzewiec , Zgniły Drzewiec , Versund Rary z Versunda : Furiiny: Spodnie dla fizoli Statystyki : Wymagany lvl : 44 Zręczność : 7 Siła : 4 HP : 50 Sieczne/obuchowe/kłute 35/29/40 Heaveny: Rękawice dla fizoli Statystyki : Wymagany lvl : 44 Zręczność : 4 Siła : 7 HP : 80 Kondycja : 100 Sieczne/obuchowe/kłute 40/35/36 Kataruz : Płaszcz dla fizoli Statystyki : Wymagany lvl : 44 Moc : 6 Wiedza : 8 Mana : 50 Sieczne/obuchowe/kłute 45/56/43 UM : Dyńka (4) Rozkaz (7) Potężne uderzenie (6) Rzut kamieniem (3) Mierzone (2) Ryk (2) Trans (5) Insta: http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... rsund.jpg/ Te kropki to 2 lub 3 drzewce. Szary kolor : Tam nie można odpoczywać Czerwone kółko : Mega Niebieski kwadrat : Versund Żółta plamka : Wejście Granatowa plamka : Wyjście (wyrzuca nas do wioski rybackiej) Trochę dziwnie wyszła ale jakoś przejdzie. Zrobiłem to ponieważ wyspa jakby umarła nikt tam nie chodzi. _________________ HG rządzi ... "Ceną była śmierć za wolności smak,choć minął czasu szmat, ty pamiętaj brat,ceną była śmierć, życie oddał dziad,63 dni chwały, nie przeliczając strat." I chwała im za to. .. Furii-łuk s3 44 lvl (rozwija się) |
18 Mar 2012, o 23:26 | |
Błądzący w Tunelach
|
Postarałeś się Fajny pomysł, jestem ZA
Tylko płaszcz jest dla maga, nie fizola _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
18 Mar 2012, o 23:30 |
|
Uczeń Simona
|
Sieczne/obuchowe/kłute było trzeba sobie dac tam po 60 od razu pomysl fajny. Wyspa nie wymarła tam są platynowe skrzynki
_________________ NECROPOLIS Allenor Washi |
18 Mar 2012, o 23:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wszystko fajnie ale przesadziłeś ze statami rękawic.
_________________ GumiśKabi - Rycerz 128lvl s3 "Czasami czuję jak ten świat jest fałszywy Ja nie potrafię jak on być taki sam Jestem prawdziwy, zło i dobro w sobie mam..." http://www.youtube.com/watch?v=6ggA85vjjD8 Ostatnio edytowany przez GumisK 18 Mar 2012, o 23:49, edytowano w sumie 2 razy |
18 Mar 2012, o 23:33 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
spoko ale co nieco popraw z tymi rarami jestem za
|
18 Mar 2012, o 23:43 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja dla odmiany jestem raczej sceptyczna. Masz rację, że wyspa jest raczej wymarła i poza entuzjastami połowów nikogo tam nie ma, a szkoda. Za bardzo jednak przypomina mi to wszystko instancję Geomorpha, nawet stopień trudności jest podobny.
Co do rarów strzał w 10tkę, rękawic dla fiz nie ma (nie licząc bitów i setowych z wiadomych powodów). Co do balansu: miś wydaje się nie być wiele bardziej wymagającym wrogiem (gdy w teamie mamy druida), rary z niego są od 32 levela, a mają wyższe statystyki. Może lepiej zaproponować coś między ihti a duszkami/geo i osłabić rary, albo pójść w kierunku smoka+ z jednoczesnym wzmocnieniem rarów (wtedy dębiaki w obstawie). Jest już podobny temat z czymś co przypomina minotaura, ten pomysł wydaje się być lepiej wkomponowany w grę, bardziej klimatyczny, choć wymagający większego dopracowania. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
19 Mar 2012, o 00:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Co do wyspy to sie zgodze ale czemu wszędzie chcecie wpychać bossy ? Na wyspie przydałoby się jakieś dobre expowisko co prawda są tam grupki szkieletów ale chodzi mi tu o coś mocniejszego.Chodzim i tu o moby z ilością hp większą niż dajmy na to 2k hp.Mozna tam rowniez wprowadzic jakiegos czempiona.Ale boos ? Nie jakos mi na wyspie nie pasuje
_________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
19 Mar 2012, o 09:40 |
|
Duma Forum!
|
Na wyspie jest juz dobry zarobek, wiec dawac tam tez dobre expowisko byloby przesada, choc jakis boss by sie tam przydal, ale z ocena tego poczekajmy do rozbudowy alarilu, bo tam juz obiecano nam nowe bossy
|
19 Mar 2012, o 10:41 |
|
Uczeń Heremona
|
Wyspa jest trochę mała jak na miejsce na bossa
I ta cena 100złota też taka mikroskopijna... _________________ _______ |
19 Mar 2012, o 13:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
Wyspa ma sluzyc zarobkowi low lvl.Jest to chyba zbyt mala lokacja zeby upychac tam bossa.Co do historyjki zwiazanej z bossem dlaczego drzewce mialy zbierac jedzenie i zloto?Ani jedno ani drugie raczej im sie nie przyda a Murrag raczej by sie nie opalal w sredniowieczu opalenizna byla oznaka niskiego statusu spolecznego.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
19 Mar 2012, o 17:34 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |