Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Śmierć w instancji Fyodora
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Szukalem podobnego tematu ale nic nie znalazłem, dlatego postanowiłem utworzyć taki temat. Otóż jak wiadomo, gdy zginiemy będąc w instancji Fyodora zostajemy przeniesieni od razu na konar, co jest bardzo frustrujące zarówno dla gracza który właśnie zginął, jak i drużyny która z automatu musi walczyć w okrojonym składzie.
Moja propozycja dotyczy zmiany miejsca odrodzenia po śmierci w owej instancji. Czy nie moznaby zrobić tak jak to ma miejsce w przypadku Ducha Zamku że odradzamy się w pobliżu bossa? Ewentualnie zaraz przy zejściu gdzie uzywamy klucza. Piszcie co o tym sądzicie. |
28 Mar 2012, o 15:54 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Taki jest właśnie zamysł tej instancji.
Giniesz = koniec wyprawy Wątpię żeby się coś zmieniło w tym temacie. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
28 Mar 2012, o 15:57 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
nie nie nie
tak jest dobrze. giniesz? to jestes za slaby na to |
28 Mar 2012, o 16:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zbedne ulatwienie.Poczekaj pare lvl to nie bedziesz dedal.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
28 Mar 2012, o 16:08 |
|
Chodząca legenda
|
Taka mała różnica, że za wejście na dz się płaci a za wejście do fyo nie.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
28 Mar 2012, o 16:52 |
|
Walczący z drzewcami
|
to jest po to zeby low na tago bosa nie chodzily i caly urok tej instancji jest wlasnie taki ze ded = koniec pt
fyo nie jest trudnym bosem i mozna go w 2 ubic nawet bez druta ryc styka wiec to jest zabespieczenie przed solowaniem tego bosa co pewnie co po niektorych hilvl by kusilo zaluz se carata jakis ring z odpo na uroki i jazda nawet 1.5k/hp ci styknie _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
28 Mar 2012, o 16:55 |
|
Uczeń Heremona
|
Do tego fyo się w miarę szybko robi...40min i masz all zrobione.
Zbędne ułatwienie. _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
28 Mar 2012, o 17:11 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nie uważam żebym był za słaby na tą instancję, mam 2k pż i 60 lvl, także na tego bossa zakładam ringi z resami i carata. Ale nie mam gwarancji że osoby z którymi idę są tak samo przygotowane jak ja, tak jak to mialo miejsce dzisiaj, gdzie zostalem sam z druidem i padłem od krytyka bo reszta drużyny się poskładała wcześniej. Temat z nikąd sie nie zrodził w mojej głowie, rozumiem że h lvle mogłby sie skusić na solowanie czy nawet robienie w 2 osoby, ale to nie zmiania faktu jak frustrujące jest odrodzenie się na konarze.
|
28 Mar 2012, o 17:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jak nie mozesz znalezc ogarnietej ekipy to twoj problem.Nikt nie narzeka na resp po dedzie na fredzie wiec nic sie raczej nie zmieni.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
28 Mar 2012, o 17:58 |
|
Chodząca legenda
|
Moby na (drodze do) fyo 1 krytykiem nie zabiją kogoś kto ma 2k hp + resy...
Poza tym - jak ekipa kiepska - złota rada - nie chodź z "randomami" na bossy _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
28 Mar 2012, o 18:00 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |