Strona 1 z 4 |
[ 39 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podklasa VD
Podklasa VD
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam, po napisaniu propozycji klasy maga lodu, wziąłem się za podklasę vd, oto rezultaty
na wstępię proszę o nie używanie słowa "przekokszona" A więc podklasa Mistrz Klątw Rzut szpilką - użytkownik magii voodoo zawsze nosi ze sobą szpilki lub inne narzędzia których używa do kaleczenia wroga. Nie potrzebuje zręczności oraz celności niczym łucznik, ponieważ tylko podrzuca szpilki, a one same idą do celu za sprawą woli maga. Szpila w płuco - Klątwa którą wykorzystuje duża część zwolenników magii voodoo - iluzja wbicia szpilki w płuco przeciwnika bardzo osłabia jego kondycje, dając tym przewagę napastnikowi Zabiera kondycję: 1 tura: 10% 2 tura: 12% 3 tura: 14% 4 tura: 15% Amnezja - Zaburzając pracę mózgu wroga, czarodziej sprawia, że ofiara zapomina o czynności, którą miała wykonać w walce. Odbiera jeden losowy atak przeciwnika z jego listy, maksymalnie można użyć 1-2x na turę. Rozerwanie duszy - Jedna z groźniejszych klątw - rozerwanie duszy powoduje obrażenia psychiczne oszałamiając przeciwnika. Zwiększona szansa na otrzymanie ciosu krytycznego - 1-5%, zależnie od lvla. Gnicie - Doprowadzając do gnicia kończyn, mag osłabia ofiarę, zaniżając w znacznej mierze jej skuteczność w walce zarówno na dystans jak i w zwarciu 1 Szansa na trafienie - -15% 2 Szansa na trafienie - -20% 3 Szansa na trafienie - -21% 4 Szansa na trafienie - -23% 5 Szansa na trafienie - -24% 6 Szansa na trafienie - -26% 7 Szansa na trafienie - -30% Zamiana Duszy - Jedna z najpotężniejszych umiejętności voodoo, jedynie nieliczni opanowali ją perfekcyjnie. Zamiana duszy wymienia zasoby magii/siły fizycznej ofiary i oprawcy (przykład: biję coś co ma 5k/5k kondy, 2050/2100 many,ja mam 50/1000 many, rzucam tę klątwę, bossowi zabiera 950 kondycji, dodaje 50 many, mi zaś dodaje 950 many) To tyle, grafika nędzna, przykro mi, wspaniałym grafikiem nie jestem ah, mogę dodać jeszcze mane zużywaną oraz skutki umiejętności jeśli pomysł będzie się podobać:P _________________ |
31 Mar 2012, o 21:16 |
|
|
Ostatni skill za silny jest, za to inne skille za słabe
|
31 Mar 2012, o 21:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Oczywiście można go zmienić/osłabić/zrobić dużą trudność
_________________ |
31 Mar 2012, o 21:25 |
|
Uczeń Heremona
|
^^ Prawda
Gdyby vd bił się z drutem i by mu starczyło many tylko na zamainę...to drut by padł jak nic. _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
31 Mar 2012, o 21:26 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Sty 2012, o 12:38 Posty: 36 Miejscowość: Radomsko Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
tak jak mowili poprzednicy ostatnia umka za mocna pozostale za slabe popraw troche a kto wie moze sie drygu namysli nad twoim pomyslem
_________________ No to zaczynamy: prokokxu 14lev sheed |
31 Mar 2012, o 21:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
AdiQ napisał(a): ^^ Prawda Gdyby vd bił się z drutem i by mu starczyło many tylko na zamainę...to drut by padł jak nic. Podobno druid za mocny :> _________________ |
31 Mar 2012, o 21:29 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ostatni styl mocno przekokoszony ale za resztę daję + , nie za słabe nie za dobre
|
31 Mar 2012, o 21:30 |
|
Uczeń Heremona
|
W sumie 90% wymyślone podklas. Więc musiałaby być naprawdę rewelacja, aby drygu coś zmienił.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
31 Mar 2012, o 21:33 |
|
Uczeń Heremona
|
Jeszcze dużo do poprawienia
_________________ _______ |
31 Mar 2012, o 21:38 |
|
Uczeń Heremona
|
Kubothyr napisał(a): AdiQ napisał(a): ^^ Prawda Gdyby vd bił się z drutem i by mu starczyło many tylko na zamainę...to drut by padł jak nic. Podobno druid za mocny :> A wyobraź sobie walkę 100lvl ryca vs 30lvl vd. Vd zamieni się i bd miało nagle 3k hp a ryc 1k? Bez szans. _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
31 Mar 2012, o 21:54 |
|
Strona 1 z 4 |
[ 39 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |