Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Spadające ceny rarów - s3
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Wiem, że pomysłów było wiele ale to co zobaczyłem wczoraj na handlowym przyprawiło mnie o palpitację serca i niestety nie trafiłem w klawisz "print screen"
- ostobliny po 100k za sztuke - jeroszki po 180k za sztuke - virral 200k :O - diabolo 3,5kk itd.. Może warto by się zastanowić nad NPC skupującym rary uszkodzone za większą cenę niż to jest w chwili obecnej? 5% to niewiele. Moja propozycja to 25%. Nie widzi mi się przetapianie wszystkiego... _________________ Mój kanał YouTube |
|
7 Kwi 2012, o 09:37 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Problem występujący wszędzie, używaj opcji 'szukaj'
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
7 Kwi 2012, o 09:54 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja jestem za Pomysł jak dla mnie fajny , mam wiele rarow które są warte grosze A przecież powinny mieć wielka wartość nawet te uszkodzone !
największym problemem są rary z ichi , babadka np tasak wart 70.000 złota można kupić już za 10 k czy to nie śmieszne ? |
|
8 Kwi 2012, o 07:37 |
|
|
Chodząca legenda
|
Poczekajmy na nową krainę i nowe insty - mam nadzieję że tam będzie potrzebna esencja do chodzenia na bossy - to zmieni diametralnie ceny rarów
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
8 Kwi 2012, o 12:10 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł jest fajny bo w końcu ceny tanich rarów wzrosną...
_________________ _______ |
|
8 Kwi 2012, o 21:06 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Tak,ale jeżeli ceny U rarów wzrosną to ceny NU stracą przez to na wartości,a cena sprzedaży u kowala jest wg. mnie wprost proporcjonalna do dropu U i NU rarów.
|
|
9 Kwi 2012, o 12:51 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to dobry pomysł bo dzisiaj miałem przypadek że mi wyleciało piro i ludzie mi proponują 30-40k a u kowala mam za 20k. myślę że pomysł jest bardzo dobry oraz godny uwagi.
|
|
12 Kwi 2012, o 18:26 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł Godny zrealizowania
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
|
12 Kwi 2012, o 18:45 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Mamy juz kowala co rary skupuje:P Jesli chcecie aby ceny rarow podskoczyly postarajcie sie wciagnac znajomych do gry. Ceny rarow leca w dol poniewaz nie przybywa duzo nowych graczy natomiast jest coraz wiecej Hlvl;i, ktorzy zasypuja rynek ogromna iloscia nikomu niepotrzebnych juz przedmiotow.
Wprowadzenie epikow jeszcze bardziej wzmoglo ten proces, gdyz gracze np. ja:P masowo bije wieze,ichiego,miska dla prestizu i z nadzieja, ze spadnie epik. Aby pozbyc sie nadmiernej ilosci przedmiotow na ratunek przychodza mi 3 pomysly:D 1. Jesli uzbieramy odpowiednia ilosc przedmiotow odp rangi mozna u kowala(za odpowiednia oplata:D) dokonac przetopienia tych przedmiotow na losowy o randze +1 np 6x ayol(V)+2x martumal(V) = losowy przedmiot(VI) oczywiscie szansa na powodzenie wynosi x%:P niepowodzenie konczy sie utrata kasy oraz wszystkich przedmiotow:) 2.Rary pelnia role lapowki mozna by dodac do kazdej instancji mozliwosc wybrania poziomu trudnosci np ta co teraz "normal" lub "Hard" tu pobierana bylaby oplata w postaci przedmiotu rangi minimum (IX), gdzie mobki byly by te same tylko 2x silniejsze. Exp bylby 150% expa z instancji normalnej z zwiekszona szansa na epika 0.5% 3.Dokonac redukcji serverow:(( z 4 do max 2 i dokonac porzadnej reklamy gry w celu zwiekszenia liczby nowych graczy aby powstal nowy rynek zbytu. _________________ -- Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cud trzeba chwilę poczekać |
|
12 Kwi 2012, o 21:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
Alert napisał(a): Aby pozbyc sie nadmiernej ilosci przedmiotow na ratunek przychodza mi 3 pomysly:D 1. Jesli uzbieramy odpowiednia ilosc przedmiotow odp rangi mozna u kowala(za odpowiednia oplata:D) dokonac przetopienia tych przedmiotow na losowy o randze +1 np 6x ayol(V)+2x martumal(V) = losowy przedmiot(VI) oczywiscie szansa na powodzenie wynosi x%:P niepowodzenie konczy sie utrata kasy oraz wszystkich przedmiotow:) 2.Rary pelnia role lapowki mozna by dodac do kazdej instancji mozliwosc wybrania poziomu trudnosci np ta co teraz "normal" lub "Hard" tu pobierana bylaby oplata w postaci przedmiotu rangi minimum (IX), gdzie mobki byly by te same tylko 2x silniejsze. Exp bylby 150% expa z instancji normalnej z zwiekszona szansa na epika 0.5% 3.Dokonac redukcji serverow:(( z 4 do max 2 i dokonac porzadnej reklamy gry w celu zwiekszenia liczby nowych graczy aby powstal nowy rynek zbytu. 1 pomysl dobry, podoba mi sie, 3 tez dobry ale niemozliwy do wykonania. 2 lipa |
|
13 Kwi 2012, o 08:14 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |