Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
dostęp do budynków w gildii podczas budowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Nie rozumiem czemu gdy budujemy klatki niemozemy miec dostepu do petów. O ile jest to krotki czas to ok, ale budujac klatki na 3 poziom trzeba czekac 6 dni. podobnie jes z uzywaniem innych budynków typu wieża teleportacyjna czy dom blogoslawienstw. Troche to bez sensu, bo przeciez nie burzymy stareg bydynku a tylko go ulepszamy wiec czemu nie mozemy z niego korzystac. Byc moze temat byl juz poruszany ale skoro efektow brak wiec i ja napisze. moze do kogos to dotrze.
jescze wracajac do klatek to nawet żarcia im nie starczy na te 6 dni i pozdychają.... _________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
17 Kwi 2012, o 10:37 |
|
Duma Forum!
|
Bo przyszli robotnicy, rozkopali grajdołek, a nikt nie będzie sobie nowych Jeroszków w błocie brudził Dlatego jest zakaz wstępu osobom nieupoważnionym na teren budowy ^^
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
17 Kwi 2012, o 10:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
@Willy, skoro tak jest, to czemu pety są w klatkach? Po zgonie ląduje w klatce. Czy trzymałbyś swoje zwierzę na miejscu budowy? Wątpię... Na czas budowy pety powinny być przeniesione gdzie indziej moim zdaniem.
|
17 Kwi 2012, o 11:41 |
|
Uczeń Simona
|
Nie mam jeszcze peta ale jestem za tym aby można było korzystać z petów mimo wszystko.
|
17 Kwi 2012, o 12:39 |
|
Chodząca legenda
|
A mnie to nie przeszkadza, że budynek jest chwilowo wyłączony w trakcie rozbudowy. Jest tak w wielu grach i jest to naturalne podejście do tematu.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
17 Kwi 2012, o 12:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jachu ale w takim razie po śmierci peta nie respi się tylko ginie :p W końcu gdzie ma wrócić?
_________________ dr 120 |
17 Kwi 2012, o 17:28 |
|
Błądzący w Tunelach
|
faktycznie można by coś zrobić żeby w trakcie rozbudowy pety nie zdychały (o ile zdychają)
|
17 Kwi 2012, o 17:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Najlepszym i chyba najprostszym rozwiązaniem byłoby automatyczne zadawanie paszy podczas budowy, oraz nowy NPC w gildii. Stał by przed klatkami podczas budowy i "rozdawał" pety. Automatyczny powrot peta niestety nie wchodzi w gre, bo w drodze na lodowego powstał by problem I problem rozwiązany
_________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
17 Kwi 2012, o 18:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
O ile nie interesują mnie inne budynki, o tyle głupio trochę z powodu budowania budynku tracić możliwość expienia peta, który po pewnym czasie zdechnie z głodu i wyląduje w klatce, aż się budynek nie wybuduje. O ile dzień czy dwa można przeboleć, o tyle te około 10 dni na wyższych levelach to naprawdę kupa czasu, podczas której można peta nieźle podexpić, a jak są niedostępne, to przepaść między właścicielem a zwierzakiem rośnie... Trochę to irytujące.
_________________ |
18 Kwi 2012, o 01:11 |
|
Duma Forum!
|
Jachu napisał(a): @Willy, skoro tak jest, to czemu pety są w klatkach? Po zgonie ląduje w klatce. Czy trzymałbyś swoje zwierzę na miejscu budowy? Wątpię... Na czas budowy pety powinny być przeniesione gdzie indziej moim zdaniem. To logiczne Nauczyły się drogi do "domu" i odruchem pawłowa lecą tam gdzie ich "dom". A tu budowa i się psina zgubiła, dlatego potem kilka dni trzeba czekać, aż się odnajdzie _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
18 Kwi 2012, o 01:14 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |