Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe zlecenia na surowce na 130 i 150 sztuk
Nowe zlecenia na surowce na 130 i 150 sztuk
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jak wiadomo surowce są niezbędne do rozwoju gildii , jednak jest dość duży problem ze zleceniami na nie : brakuje pośrednich zleceni na drewno i żelazo . Proponuje wprowadzenie nowych zleceń , które będzie w stanie wykonać gracz mający 45 lvl , może nawet 40 !Będzie to korzystna zmiana dla graczy bo aktualnie np. zlecenie na żelazo jest dostępne od 20 lvlu na 60 żelaza , gracz mający 25 lvl jest w stanie je spokojnie wykonać , następne zlecenie na 200 sztuk żelaza jest dostępne od 40 lvla ALE JEST W Stanie je wykonać gracz mający + 70, a z drenem jest jeszcze gorzej !!!!!!
Zlecenie na deski sztuk 130 wydaje Caia dobrze ze cie widzę słyszałem ze masz problem z niedźwiedziami i wilkami Pełno ich tu jak je pozabijasz dostaniesz cały wózek drwa przedniej jakości już się biorę do roboty musisz zabić 5 Grizzly na terenie lasu koldow i 10 wilków zlecenie na kryształ sztuk 130 wydaje Belenos witaj stary druhu , nie masz czasem trochę krysztalu ? mam ale to cenny towar jak mogę na niego zapracować znasz wrogów natury rozpraw się z nimi a) polega na zabiciu 14 łotrów b) polega na zabiciu drożyny 2x Łotr 3 x Wilk Biały c) polega na zabiciu drożyny 5 x Kold Kapłan zlecenie na żelazo sztuk 150 wydaje Dalnag słyszałem ze masz klucz do magazynu imperialnych wypchanego żelazem ! Ja ?/ Tak , ubijmy interes ile chcesz kasy ? Nie chce forsy , wyświadcz mi przysługę , spal te ohydne drzewce bo interes mi psują , klientów płoszą ! a) zabijasz 30 drzewców b) polega na zabiciu drużyny 3 x Zgniły Drzewiec 2 x Drzewiec Sorki za błędy i brak polskich znaków wszystko co miałem podkreślone na czerwono poprawiłem !!!! |
|
19 Kwi 2012, o 18:10 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jestem ZA 8
_________________ MO-48lvl S4-rośnie Gildia: Roten BarkKomu pomogłem niech da kufelka. |
|
19 Kwi 2012, o 19:40 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
pomysł nawet mi się podoba ale... zamiast otrzymania 130/150 surowców otrzymało by się 100. Jak na 40lvl zupełnie tyle wystarczy i nie więcej.
_________________ S3 Ofikos 93 łuk ciągle rośnie ^^ Taern to gra PVP, nie płacz gdy padniesz tylko powstań i graj dalej Falanga TOP 17 Gildia na S3 |
|
19 Kwi 2012, o 20:37 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
a np 65 lvl będzie chcial zdobyć żelazo i co ??? Bedze wołał ekipe by przez masyw przejść czy po 100 będzie zbierał ? Takie jest moje zdanie jednak jak więcej będzie takich głosów zmienię na mniej
|
|
19 Kwi 2012, o 21:16 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Prawda...zleconko super, ale nagroda za dużo.
W zupełności 100 eq 110 by wystarczyło. Albo trochę podnieść poprzeczkę i większe nagrody :] _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
19 Kwi 2012, o 21:16 |
|
|
Uczeń Simona
|
Podniesienie poprzeczki mijało by się z celem
|
|
19 Kwi 2012, o 22:15 |
|
|
Duma Forum!
|
Zlecenia nie sa jedynymi metodami pozyskiwania surowcow
|
|
19 Kwi 2012, o 22:30 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Mystheria napisał(a): Zlecenia nie sa jedynymi metodami pozyskiwania surowcow ale podstawowymi, choć zawsze możemy zbierać skaleń, mordować drzewce dla szczapów, rybostwory dla kryształu, alko zbierać halit/aragonit. Albo od razu skoczyć z mostu Trochę mi brak zlecenia na kamień, czy zostało ono celowo pominięte? _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
20 Kwi 2012, o 01:35 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zlecenie na kamień to jest to z tymi tygrysami 2 stwierdziłem ze 50 lvl jest w stanie je wykonać i nie chciałem dodawać kolejnego o podobnym stopniu trudności ale mogę dodać tez zlecenie na kamień
|
|
20 Kwi 2012, o 05:35 |
|
|
Uczeń Simona
|
Im więcej za zlecenie tym lepiej, nikt "normalny" nie będzie spędzał dnia tylko i wyłącznie zbierając surowce, bo chce się przede wszystkim człowiek odprężyć w Taernie a nie pracować jak mróweczka.
Swoją drogą są gildie, które mają mniej członków, więc jak dla nich coś takiego będzie jak zbawienie. 50 w tą czy w tamtą Was nie zbawi a dla graczy będzie miało wielką wartość. Ciekawy pomysł pogratulować i podziękować za myślenie o mniejszych lvl. _________________ "Istnieje tylko jedna prawda - administracji/biurokracji". Przypełzła from Gildia: Radykalne Śpiochy. VD 100 coś lvl, s2. |
|
20 Kwi 2012, o 08:51 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 52 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |