Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zaproszenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Gdy jakiś nowy gracz nie wie czy dostał zaproszenie a jak się mu nie powie to sie nie dowie aż do jakiegoś czasu.
Mój pomysł jest mało wprowadzający czegoś do gry lecz pomocne,chcę aby do gry zostało wprowadzone migacz który by migał kiedy ktoś by nam wysłał zaproszenie. Wiem że jest powiadomienie na pasku bocznym,lecz przy miejscach w których się dużo expi nie zawsze się zauważy zaproszenie a po chwili one zniknie pod wiadomościami i informacjami o walkach Dziękuje tyle mam do powiedzenia. _________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
26 Kwi 2012, o 10:48 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Dwie pierwsze linijki tekstu są pozbawione sensu ale jakoś się domyśliłem ocb.
To raczej przeszkadza niż pomaga. Zdarzają się gracze którzy za wszelką cenę chcą mieć w znajomych "kogoś" i wysyłają temu komuś zaproszenia xx razy dziennie gdy tylko zobaczy, że jest usunięte. Inna sprawa to zalegające zaproszenia czekające na akceptacje (spowodowane brakiem wolnych slotów) Ikonka by migała przy każdym dołączeniu do gry. |
26 Kwi 2012, o 12:58 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Lepiej by było gdyby koło peta wyskoczyło nam dwie flagi tak jak zostajemy zaproszeni przez gildie otwieramy to i pisze "Gracz Grressat wysłał nam zapytanie o przyjaźń" i tu mamy opcje do wyboru "Dodaj znajaomego" albo "Odrzuc"
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON |
26 Kwi 2012, o 13:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Można by tak zrobić..
lecz dodam także ze wiadomość która zostanie "odrzucona" daje tak jakby blokadę.. i następna można wysłać za 1h. _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
26 Kwi 2012, o 13:42 |
|
|
Ja sprawdzam przy zalogowaniu dostępność znajomych i nie mam problemów z zauwazeniem noeych powiadomien
|
26 Kwi 2012, o 18:23 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
OK Temat do zamknięcia
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
27 Kwi 2012, o 16:29 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |