Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poty + button
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Siemka, mam pewnien drobny pomysł na zmodyfikowanie używania potów.
Jak to ma działać? Przy każdej miksturze będzie widniał Guzik Przykładowy Button: Zamiast przeciągać na siebie mikstury [ Czasem każda sekunda się liczy przed walką ] Klikamy na guzik [ 1 Click = Zużycie 1 Mikstury / 1sec. ] I ładujemy swoją postać. Dla tych co nie kminią wchodzimy w eq, i przy każdym pocie mamy zielony guzik, i zamiast przeciągać miksturek, klikamy guzik potka którego chcemy użyć - Nie ustawiając hotkeysów Czasem po walkach trzeba szybko napełnić swoją postać, a niektórzy mają lagi przez co trudno się tak szybko "Wypotować" Ostatnio edytowany przez TheDaQ, 29 Kwi 2012, o 16:04, edytowano w sumie 1 raz |
|
29 Kwi 2012, o 11:42 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dla mnie to dobry pomysł ułatwiło by to wyprawy na bossy , ponieważ każdy wie jak ktoś za szybko ruszy a my się nie doładujemy Jestem za
_________________ Nick: Azzyll Profesja: Rycerz Server: I Pet: 82 lvl Żmij - Darkling Gildia: Sleepwalkers Level: 115 Ranga w Gildii: Kanclerz Stworzony po to by zabijać. Start Gry: 24.12.2010 - Już 2 lata jestem z wami |
|
29 Kwi 2012, o 11:44 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Mar 2012, o 17:16 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
bardzo podoba mi się pomysł . ułatwiło by to podróżowanie po red polach. Jestem na TAK
|
|
29 Kwi 2012, o 11:51 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Przydatna rzecz - świetny pomysł. Szczególnie dla klas zużywających dużo kondy i many w walce( MO, Barba, VD - przyklad) Przyspieszy trochę wyprawy i nie trzeba będzie za każdym razem otwierać ekwipunku.
Z tym, że są 3 rodzaje potów - małe, średnie i duże(wywary) więc jak ktoś ma wszystkie na raz, trzeba będzie ustawić hotkeye pod każdy pot, ale myślę, że dałoby radę Pomysł bardzo na + , przydatna rzecz |
|
29 Kwi 2012, o 12:14 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Daq, masz coraz lepsze te pomysły
Bardzo przydatna rzecz kiedy idzie się na red polową inste i trzeba się szybko doładować. Ja zastanowił bym się jeszcze nad odpowiednikami tego przycisku czyli nad skrótami klawiaturowymi, chociaż wiem, że o tym było dużo rozmów i nie przeszło |
|
29 Kwi 2012, o 12:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł Daq..
Mysle ze przyspieszy to exp oraz wyprawy _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
|
29 Kwi 2012, o 13:52 |
|
|
Duma Forum!
|
Pomysl dobry, ale pytanko jedno. Jak bedzie wygladalo potowanie petow? po staremu? Oczywiscie zakladam, ze jak ktos bedzie chcial uparcie po staremu brac potki, to ta opcja nie zostanie wylaczona
|
|
29 Kwi 2012, o 16:35 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Co do potowania petów to mogą być potowane w drugiej kolejności.Jeśli klikamy button i nasza postać jest pełna to po kolejnym kliknięciu miksturkę dostaje pet.I tak będzie to szybsze od przeciągania mikstur na peta lub postać.
_________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
|
29 Kwi 2012, o 18:56 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Bardzo sensowna propozycja. Do szału doprowadza mnie przeciąganie potów na postać, zwłaszcza, że grając fizolem i expiąc solo wypijam hurtowe ilości soczków. A tak klik...(tu wstaw odpowiednią ilość klików)..klik i jestem jak nowonarodzony Na pierwszy rzut oka wygląda to na spore ułatwienie.
@up akurat w przypadku potowania pupila chyba byłbym za pozostawieniem mechanizmu bez zmian. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
29 Kwi 2012, o 18:58 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Pomysl ok
Pomocny moim zdaniem nie tyle w wyprawach co w pvp gdzie (oczywiscie przy duzych walkach) te kilka sekund ma ogromne znaczenie.Poza tym osoby grajace na touch padzie beda mialy o wiele latwiej i nie beda sie meczyc :d a jesli chodzi o peta zawsze moznaby zrobic 2gi "guzik" z lewej strony, oznaczony innym kolorem (choc ta opcja nie bylaby konieczna) Ten z prawej potuje nas , ten z lewej peta :] _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
|
29 Kwi 2012, o 19:21 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |