Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł o taktykach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam wpadłem na pomysł odnoszący się taktyk. Wyglądało by to tak:
http://screenshooter.net/3889078/xllbhah Przez kliknięcie "zapisz" zapisywaliśmy by taką taktyke jaką zrobilismy w czasie walki. Moim zdaniem byłoby to bardzo przydatne ponieważ Gram VD i np.jestem na duszkach chę possać manę. Ide w 5, i niemam ustawionej taktyki na wyssanie ponieważ dwie zajmują normalne walki a druga buffy . Niezdązam ustawić wysysanie a inni gracze zabijają wrogów z których mógłbym possać . I gdybym w czasie walki zapisał taką taktyke to bym w następnej walce mógł trochę wyssać many. To by było na tyle oceniajcie PS. Jeśli źle wytłumaczyłem sorki, nieumiem tłumaczyć _________________ 'Just look at the flowers' |
30 Kwi 2012, o 14:42 |
|
Chodząca legenda
|
Właśnie po to jest tak jak jest żeby ten kto się nie wyrabia i nie przemyśli co robić w następnej rundzie miał problem. Innymi słowy jest tak jak powinno być a 4 (Premium) taktyki do wyboru dają i tak spore pole do popisu. Ja sam korzystam praktycznie z 2 gdzie 3 i 4 mam przypisaną do konkretnych, stałych czynności.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
30 Kwi 2012, o 14:51 |
|
Chodząca legenda
|
Zupełnie niepotrzebne :/ Są 2 taktyki, można mieć 4 i wystarczy, reszta to zmienianie w grze i odpowiednie ich dobranie przed walką. Dobrze jest teraz, trzeba czasami troszkę poklikać
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
30 Kwi 2012, o 15:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Rzecz zbyteczna. Chcesz "possać" zakup KP i ciesz się z dwóch dodatkowych taktyk
_________________ ---------------------------------------------- Leżakowanie w przedszkolu - kiedyś kara, a teraz każdy chciałby te 2 h snu w ciągu dnia... http://screenshot.sh/mFtSsroR8ajRN |
30 Kwi 2012, o 19:50 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Od tego masz myszkę od komputera żeby ustawiać to ręcznie
Nie chce ci się ręcznie kup se Premium _________________ (s3) Firevil Mo Nie rozwija się (s3) Drutmen Drut Zacząłem Niedawno (s3) Desperadors Ryc Na turnieje |
30 Kwi 2012, o 20:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Iras tym bardziej niemam zamiaru wydawać kasy na premium
_________________ 'Just look at the flowers' |
30 Kwi 2012, o 21:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
zawsze przecież możesz kupić platyne od innego gracza za złoto z gry... dla chcącego nic trudnego
|
30 Kwi 2012, o 21:23 |
|
Współpracownik Gnarla
|
jak nie nadazasz z taktykami to sobie zwieksz czulosc myszki ; dd
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
30 Kwi 2012, o 21:32 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
SZELEST napisał(a): jak nie nadazasz z taktykami to sobie zwieksz czulosc myszki ; dd sorkki za spam ale mnie ten tekst rozłożył a z drugiej strony po to kiedyś taktyki były od 8 lvl'u by się nauczyć ogarniać trochę postać choć na tym lvl'u nie bardzo było co ogarniać ... |
30 Kwi 2012, o 21:56 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |