Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
MO-podpalenie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Mo ma podpalenie,to wie każdy.Ale to jest bez sensu.Podchodzi do przeciwnika i podnosi laske do góry i siada podpalenie.Mam pomysł żeby to wyglądało tak:
http://scr.hu/3w1/lsh3l Co wy na to? _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
16 Maj 2012, o 15:59 |
|
Chodząca legenda
|
Mnie się obecna animacja podoba, nie sądzę, żeby była potrzebna zmiana.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
16 Maj 2012, o 16:02 |
|
Błądzący w Tunelach
|
E tam.. jest dobrze a jeśli zmiana to coś w rodzaju wysyłania wielkiej kuli ognistej w ziemie i po chwili spod nóg gracza wychyla się wielki płomień który go podpala :d
Ahh ta wyobraźnia _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
16 Maj 2012, o 16:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie mówię że mi się nie podoba ale jest jak jest i tak powinno zostać. :p
|
16 Maj 2012, o 16:12 |
|
Walczący z drzewcami
|
Mi tez podoba sie obecna animacja.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
16 Maj 2012, o 16:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Obecna animacja jest powiedzmy sobie- dziwna. Podpalasz nie używając ognia ?
Ale jest niestety dużo lepszych, ważniejszych i ciekawszych pomysłów do wprowadzenia... |
16 Maj 2012, o 16:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
Raczej nie jest dziwna.To mag wiec nie potrzebuje pochodni
16 Maj 2012, o 16:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
można by zrobić coś w stylu połykaczy ognia czy jak ich się tam nazywa, otóż chodzi o to że taki połykacz nabiera paliwa do ust a potem rozpyla paliwo nad ogniem tworząc podmuch ognia, wygląda efektownie, takie zionięcie smoka
|
16 Maj 2012, o 16:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ale to mag on zadnego paliwa niepotrzebuje.Umki mo to zasluga jego magicznej mocy
16 Maj 2012, o 16:42 |
|
Uczeń Simona
|
Chcecie z emo zrobic dziewczynke z zapalkami?
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
16 Maj 2012, o 20:47 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |