![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Znak charakterystyczny postaci MO rozwiazanie problemu
Znak charakterystyczny postaci MO rozwiazanie problemu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Gdy jestem zaatakowany przez druida/mo możemy nie wiedzieć jaka obronę ostawić gdyż tych profesji nie da się odróżnić , a ustawienie zlej obrony może mieć fatalne konsekwencje .
Wiec mój pomyśl na rozwiązanie problemu jest prosty każdy mo ( tak jak VD ) będzie trzymał płomień na lekko wyciągniętej ręce . To ułatwi rozpoznanie przeciwnika i pozwoli dobrać odpowiednie ustawienie ataków . bo wszystkie inne profesje można łatwo rozpoznać porucz druida i mo ! |
7 Maj 2012, o 21:21 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Jest już rozróżnienie, Dru ma laskę pionowo a Mo trochę pochyloną do przodu.
|
7 Maj 2012, o 21:24 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Ja tam bez problemu odróżniam mo od druida, kompletnie niepotrzebny temat.. :/
_________________ Seq-66Druid ![]() |
7 Maj 2012, o 22:32 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 22:31 Posty: 290 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Silwer Serwer: Tolnor ![]() |
Żadne zmiany nie są potrzebne.Różnica jest dość znaczna jeśli chodzi o druida i MO.Kolega wyżej napisał na co zwracać uwagę.Z fizolami też nie ma problemu więc nie ma nad czym chyba dyskutować.
_________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
7 Maj 2012, o 23:34 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Khar napisał(a): Jest już rozróżnienie, Dru ma laskę pionowo a Mo trochę pochyloną do przodu. dokładnie. zostało to wprowadzone już jakiś czas temu, właśnie po to żeby postacie magiczne także można było odróżniać na pierwszy rzut oka. zamykam. |
8 Maj 2012, o 01:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |