Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Znajomi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Cze 2011, o 12:34 Posty: 34 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Proponuje taką drobną zmianę:
Zmniejszenie wielkośći poszczególnych "kart" znajomych, tak aby na 1 stronie mieściło się ich więcej. Przy kilku znajomych jest ok, ale powyżej 40-50 trzeba już przeklikać kilka stron aby sprawdzić kto jest on-line. Karty są na tyle duże że chyba nie byłoby problemu z ich pomniejszeniem. Kolejny pomysł to dodanie opisów przy kartach, chociaż może być za bardzo problematyczny. Chodzi o opis typu: "Nudze się", czy "Afcze" lub "Wolny" widoczny prze nicku postaci w znajomych. Jeśli był już taki pomysł proszę o usunięcie posta. |
15 Maj 2012, o 08:09 |
|
Uczeń Simona
|
1 pomysl jest fajny ale drugi do bani.
_________________ MO-48lvl S4-rośnie Gildia: Roten BarkKomu pomogłem niech da kufelka. |
15 Maj 2012, o 15:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
1, pomysł nie mam zdania
2, pomysł to zły pomysł było by pełno starych opisów, wulgaryzmów itp. |
15 Maj 2012, o 19:07 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
jak się nie mylę osoby aktywne są przenoszone na początek listy
_________________ Drutes [s3] 76 lvl ciągle rośnie |
15 Maj 2012, o 19:12 |
|
Chodząca legenda
|
Według mnie nie są te zmiany potrzebne, nie jest wielkim problemem kilka razy przewinąć stronę
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
15 Maj 2012, o 19:43 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor |
obecnie widac ktory zanjomy jest online akturego nie mam nawet jesli ten online jest z 3 strony to zawsze go na 1 wrrzuca i przy wiekszych ilosciach terz ich przesuwa na ta strone nad ktora jest pierwszy znajomy offlinne
|
16 Maj 2012, o 08:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pierwszy pomysl bardzo fajny.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
16 Maj 2012, o 15:47 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Co do pierwszego pomysłu to odrazu powiem że podoba mi się.
A do drugiego to w przeciwieństwie. Każdy pisał by jakieś głupoty tam i połowa była by niemiła |
16 Maj 2012, o 16:20 |
|
Uczeń Simona
|
Pierwszy pomysł fajny.
Drugi dobry, ale jeśli tylko wtedy kiedy np. przyjaciel jest afk, a jest online to było by fajnie gdybym wiedział że jest afk. I to by było automatyczne np. mój przyjaciel jest aktywny, a nagle staje sie afk, a mi na karcie znajomego powinno się to wyświetlić |
18 Maj 2012, o 10:27 |
|
Uczeń Simona
|
Albo mi się wydaje albo ktoś chce przerobić zakładkę znajomych na panel gg
_________________ Ardghal (s3) - Łucznik 75 lvl We're not only the consequence of our past, but also the presequence of our future. |
18 Maj 2012, o 20:56 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |