Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Awans na wyższy Lvl
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam :] mam taka propozycje zeby po awansie na wyzszy lvl nasza postac miala odnawiane statystyki (hp/mana/kondycha) chodzi o to by byl jakis "maly bonusik" za awans na wyzszy lvl i mozna bylo odrazu walczyc a nie czekac na odpoczynku :]
co Wy na to ?:) ps to jest moj pomysl wiec nie musi sie Wam podobac no ale czekam na opinie i na krytyke przyjmuje na klate |
|
11 Maj 2012, o 10:06 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
A może frytki do tego?
Po to masz te pkt aby je dobrze rozdac _________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
|
11 Maj 2012, o 15:06 |
|
|
Uczeń Simona
|
Nawet dobry pomysł...
Chociaż nie wiem czy jestem za czy przeciw Ale raczej za Chyba nie do końca wiesz o co chodzi... Przykładowo masz 100 na 1000 hp a jak dingniesz to masz 1000 na 1000 |
|
11 Maj 2012, o 15:11 |
|
|
Uczeń Simona
|
Azot, nie znasz sie to bardzo dobry pomysł.
_________________ MO-48lvl S4-rośnie Gildia: Roten BarkKomu pomogłem niech da kufelka. |
|
11 Maj 2012, o 16:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zyzioo napisał(a): Chyba nie do końca wiesz o co chodzi... Przykładowo masz 100 na 1000 hp a jak dingniesz to masz 1000 na 1000 to jest dobry pomysł. _________________ Serduszkoo MagOgnia Aktualnie: 16 poziom A GRAM SE OD novva, A CO! Jaki rycerz, taka szabla. |
|
11 Maj 2012, o 17:11 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł zaczerpniety iscie z diablo i innych tego typu gier, dobry na low lvlach, na lvlu gdzie potrzebujesz 10kk zeby wbic lvl nieodczuwalny
Ale w sumie byłoby to miłe _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
|
11 Maj 2012, o 17:18 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Przydatne lecz nie konieczne.
Ja chce rynek! |
|
11 Maj 2012, o 18:01 |
|
|
Chodząca legenda
|
E tam, nie potrzebny taki bonus można chwilkę odpocząć albo wziąć poty
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
11 Maj 2012, o 19:16 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
A jak by to miało wyglądać w walce.
Wbijasz lv w walce i w walce ładuje do fula czy po ? _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
|
11 Maj 2012, o 19:39 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Lv przyznawany jest zawsze po walce, w trakcie jej czasem wyskakują informacje o zdobytym poziomie(np. "Dostałeś x platyny za osiągniecie y lv). Zmiana jest mała, ae bardzo pomocna, jestem na tak.
_________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
|
11 Maj 2012, o 20:14 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |