Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Witam , propozycja odnosnie dolaczania do walk !
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Sty 2012, o 00:20 Posty: 11 Miejscowość: Londyn Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Choko |
Chcialbym zasugerowac , ze lepiej by bylo gdyby np. chce ktos do nas dolaczyc , a jak wciska juz "dolacz" to nam wyskakuje komunikat czy sie na to zgadzamy , czesto jest tak , ze ktos chce po prostu nazlosc zrobic drugiej osobie ! Pozdrawiam...
_________________ Choko MO 30lvl |
20 Maj 2012, o 17:33 |
|
Chodząca legenda
|
Blokuj drużynę i po temacie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
20 Maj 2012, o 17:38 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Mar 2012, o 17:16 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Wg. mnie powinien wyskakiwać komunikat. Zdarzyło mi się tak że zapomniałem zablokować drużyny i blokuję w walce, mam czerwoną kłódkę a mimo to i tak ktoś do mnie dołączył
|
20 Maj 2012, o 18:07 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
zlapalem wenda mam zablokowana druzyne i 80 osob chce dolaczyc,niektore kilka razy klikaja przez nadmiar komunikatow nikt sensowny nie dolaczy-mam po wendim i tak w kolko by bylo ,0 szanse na ubicie wenda w godzinach szczytow 0/10
|
20 Maj 2012, o 18:17 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Szymdaro napisał(a): Blokuj drużynę i po temacie. Dokładnie tak żadne wyskakujące okienka nie są potrzebne, obecje jest opcja blokady podczas walki i to wystarcza. |
20 Maj 2012, o 20:00 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 60 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |