Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
bardzo dobry pomysl!
bardzo dobry pomysl!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mam taki pomysl zeby na naborze byly 2 strony jedne do gildi a jedna na turnieje zeby ludzie nie zasmiecali czatu!
|
25 Maj 2012, o 08:05 |
|
Chodząca legenda
|
No no, a gdzie jest ten bardzo dobry pomysł? Bo nie mogę się doszukać.
|
25 Maj 2012, o 09:28 |
|
Zabójca Tilsai
|
Ludu mój! skąd wy bierzecie te "pomysły"?!
_________________ We are all the same, players in the game. |
25 Maj 2012, o 09:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
No to bylo by dobre
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
25 Maj 2012, o 10:05 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ale urwal, alez to bylo dobre... to kiedy to 'cos' bedzie wprowadzone?
|
25 Maj 2012, o 11:21 |
|
Uczeń Simona
|
CZY to dobry pomysł?
TAK NIE Możesz wybrać do 2 opcji. To też nieźle pomyślane |
25 Maj 2012, o 13:53 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Aw.....i gdzie ten 'świetny pomysł'? Chyba ucięło Ci kawałek postu bo go nie ma
A tak na serio, pomysł całkowicie zbędny. Jak już to na turnieju dopierają osoby z listy znajomych lub na czacie (typu 'kurczak'). Nie widzę potrzeby aby dodawać nową stronę. _________________ Now your nightmare comes to life.... |
25 Maj 2012, o 13:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A moze sie przydac zawsze jak jakis Turek nic na czacie nie mozna dogadac bo zasmiecony
_________________ Barba s2 |
26 Maj 2012, o 18:18 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja tam jestem za bo nie bedzie takiego zaśmiecania bo turki nie sa dla wszystkich
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
26 Maj 2012, o 18:50 |
|
Uczeń Heremona
|
Repressed napisał(a): Aw.....i gdzie ten 'świetny pomysł'? Chyba ucięło Ci kawałek postu bo go nie ma A tak na serio, pomysł całkowicie zbędny. Jak już to na turnieju dopierają osoby z listy znajomych lub na czacie (typu 'kurczak'). Nie widzę potrzeby aby dodawać nową stronę. On napisał go niewidzialnymi literkami ; nie wiesz? _________________ _______ |
27 Maj 2012, o 20:43 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |