Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gildiia --> większy drop rarów.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hej ludzie, zanim powiesz ,,NIE! Było i nie opłacalne, bo może zrujnować handel.." To proszę cie o jedno: PRZECZYTAJ UWAŻNIE DO KOŃCA!!
Zauważyłem wiele zmian w gildiach, po czym nawet się błaga by dojść do jakiejś zwykłej gildii. Krócej mówiąc, domki, nowe Pety (zwierzęta które można kupić do walk), świątynie w których można (chyba) za darmo podwyższać moc/wiedza/HP itd. na jakiś czas. Ale też zauważyłem że już kilka razy padało zdanie: ,,Podwyższyć procent wypadania Rarów, (bardzo silnych przedmiotów, ale też i drogich czasem)". Dlatego może dodać nowy budynek lub opcje która polegała by na zwiększaniu procentów (2%+ - 6%+) na wypadnięcie Rara. Ale by takie coś było trzeba mieć odpowiedni budynek, nie mówiąc już o gildii. Tak wiem że to wymaga trochę pracy i z tego co mi raz pewien GM, (Game Master - Mistrz Gry) że to wymaga nawet obecności i pracy stwórcy gry. Dziękuje za uwagę. Napisy końcowe. Tekst - TRIGENN VD 34 lvl Pomysł - TRIGENN Realizacja pomysłu - mam nadzieje że GM sie tym zajmie Pozdrawia - TRIGENN _________________ TRIGENN - 66 VD pnie się w górę I wiele wiele innych. 3:) |
25 Maj 2012, o 15:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
przeczytalem calosc - Nie
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
25 Maj 2012, o 15:52 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
I budynek generujący co 15s 20prestiżu i 20honoru.
|
25 Maj 2012, o 15:53 |
|
Uczeń Simona
|
czytałem całość
i jakoś mnie nie urzeka... już nie możesz wydropić danego itemu? nie stać Cię? stary jak każdego ale po co zwiększać szanse dropu ... w końcu rary/sety/epiki nie są dla wszystkich w końcu sama nazwa już wskazuje by go zdobyć musisz się natrudzić... i tak jak już zauważyłeś masz krócej/łatwiej pety/bonusy i jeszcze Ci mało ? |
25 Maj 2012, o 15:56 |
|
Chodząca legenda
|
Bardzo dobry pomysł, proponuje też budynek dający szansę na epika 50%.
Szansa na drop rara jest i tak wystarczająco duża, zwiększenie tej szansy spowoduje wysyp kolejnych porcji rarów a co za tym idzie obniżenie jeszcze bardziej ich ceny. |
25 Maj 2012, o 16:34 |
|
Zabójca Tilsai
|
kolega pomysłodawca chyba do gildii dołączył
_________________ We are all the same, players in the game. |
25 Maj 2012, o 16:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Haha na s1 rary i sety są tanie jak barszcz a ty chcesz jeszcze takie cos wydumać śmieci na sali:) żal mi takich typów co dają takie pomysły
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
26 Maj 2012, o 18:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ok, szansa na drop rara wynosi około 3% ( w zależności od bossa ). Jeśli dałbyś dodatkowe 6% (dla top glidi, która mogłaby sobie pozwolić na tak rozwinięty budynek ) to ci gracze mieliby w depo po 16 takich samych rarów, co sprawiłoby, że gracz na mid-lvlu który dropnie np. wzorek musiałby sprzedać go u kowala i tym samym nic nie zarobić. Tak samo z innymi bossami, już widze oferte tupu: "Sprzedam "Biltabandury" za 1kk"...
Pomysł zły, niedobry i nieprzemyślany _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
27 Maj 2012, o 21:41 |
|
Chodząca legenda
|
Jestem przeciw, zbędna sprawa. Zaburzy znacznie ekonomię gry i pozwoli najsilniejszym jeszcze bardziej zyskiwać.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
27 Maj 2012, o 22:14 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |