Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysl Lucasa :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Yo. Taki maly pomysl... ( maly lecz bardzo przydatny )
UWAGA: pomysl jest nie przemyslany... Od dawna mi chodzil ten pomysl po glowie... ale mialem lenia i nie chcialo mi sie wchodzic na forum i pisac... HISTORIA ( Nudna? nie musisz czytac ) Pare miesiecy temu szukalem ekipy na wyprawe... napisalem " szukam ekipy blah blah blah... " po pare sec... wiadomosc ktora caly chat mi zajmowala ( default, opcje ) znikla w spamie :/ dobra juz nie bede zanudzal ... POMYSLEK Pomysl to inwestowanie w chat... Proponuje by dodac 2 ikony do chatu 1 ikona to chat wypraw ( wymyslcie jakies imie ) Co bedzie mozna... : - Pisac o wyprawach... - szukac ekipy - Pisac co 5/10min - Przestrzegac regulaminu ogolnego chatu. Czego nie bedzie mozna... : - lamac regulamin - pisac o czyms innym niz wyprawy ... eh duzo tego (( co do mozna a nie mozna to gm'ow sprawka )) 2 ikona to chat cen... ogolny chat zawsze jest spamowany przez pytania np. " ile kosztuje blah blah blah " a ten chat wlasnie do tego bedzie pisac co 5 min itd... Co Proboje zdzialac? - Usunac troche spamu z ogolnego chatu - Ulatwic szukanie ceny - Ulatwic szukanie ekipy - itd... Przeszukalem pierwsze 10 stron zobaczyc czy jest juz taki pomysl... ale nic nie wyszperalem Dajcie wasza odpowiedz i czy oplaca sie taki chat ? jak myslicie? Buszcik napisal i podal mi screen " jakby to wygladalo " o to screen Bez tego mlotka na samym dole ( ikonka ) to chyba chat dla ekipy _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... Ostatnio edytowany przez lucas888, 21 Kwi 2012, o 13:39, edytowano w sumie 1 raz |
21 Kwi 2012, o 08:21 | |
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Mar 2012, o 17:16 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
niezbyt mi się podoba :/
|
21 Kwi 2012, o 08:31 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Piterekqq napisał(a): niezbyt mi się podoba :/ Moj pierwszy pomysl wiec napewno bedzie do dupy ja uwazam ze przydatny P.S jezeli potrzebujecie kolor / czcionka w chat itd... grafiki... to moge cos wykombinowac _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
21 Kwi 2012, o 08:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
całkiem całkiem, ale chyba za dużo by było tych chatów : )
wielki + za zastosowanie kolorów, większych czcionek - jest czytelnie, jak widze te wszystkie "pomysły" pisane jednym ciągiem,kolorem,czcionką,rozmiarem to mnie krew zalewa.. _________________ |
21 Kwi 2012, o 09:01 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Kubothyr napisał(a): całkiem całkiem, ale chyba za dużo by było tych chatów : ) wielki + za zastosowanie kolorów, większych czcionek - jest czytelnie, jak widze te wszystkie "pomysły" pisane jednym ciągiem,kolorem,czcionką,rozmiarem to mnie krew zalewa.. cos nowego zawsze proboje jak jakas opcje czcionek/ kolorow do textu zauwaze co wszyscy zaakceptuja to bede pisal nimi ... ( tylko nie bialymi ) co do za duzo chatu... hmmm... chat by sie o 2cm podwiekszyl ... chatow jest sporo ale kazdy ma swoja prace do robienia a te 2 by byly pomocne. _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
21 Kwi 2012, o 09:10 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Bardzo fajne )
Piterekqq napisał(a): niezbyt mi się podoba :/ A czy nie denerwuje Cie jak napiszesz na czacie np. ,,MO na Freda" A ktos pod spodem Ding, i nagle robi sie spam ,,Gz" .... Twoja wiadomosc wtedy znika i musisz pisac duzo razy Wielkosc czatu sie duzo nie zwiekszy przeciez, 1cm tylko, co to jest, a napewnmo bardzo ulatwi gre. Kubothyr napisał(a): całkiem całkiem, ale chyba za dużo by było tych chatów : ) wielki + za zastosowanie kolorów, większych czcionek - jest czytelnie, jak widze te wszystkie "pomysły" pisane jednym ciągiem,kolorem,czcionką,rozmiarem to mnie krew zalewa.. za to tez masz plusa ) _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
21 Kwi 2012, o 09:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie potrzebne..
Jak tekst zniknie to po prostu piszesz druga wiadomość po 2minutach.. poza tym gracz który potrafi myśleć obejdzie spam i zobaczy wiadomość. _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
21 Kwi 2012, o 10:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Vasse napisał(a): Nie potrzebne.. Jak tekst zniknie to po prostu piszesz druga wiadomość po 2minutach.. poza tym gracz który potrafi myśleć obejdzie spam i zobaczy wiadomość. ehm... bez obrazy ale niektorzy gracze to dzieci ... 6-12 lat co nie pomysla by czytac caly chat... EDIT>wiekszosc chcialem powiedziec EDIT< no i czasami jest taki spam ze sie nie da przeczytac... co pare sec chcesz pisac / wklejac / spamowac 3 linijki textu ? nie dzieki... taern to gra... a gra ma byc przyjemna miec wyzwanie / spokoj i by mozna bylo odpoczac / zrelaksowac sie... taka w sumie jest... ale ciagle sie rozwija jezeli chcesz jakies hardcorowe gry / strzelanki to jest ich mnostwo ... _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
21 Kwi 2012, o 10:17 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Postawie sprawę jasno..
1.Jest wiele osób +17 którzy są już dojrzali i potrafią stworzyć klimat. (sam znam większa cześć) 2.Nikt nie pisał ze masz pisać co sec tylko minimum co 2 minuty. 3.Jeżeli zabierasz graczy którzy nie pomyślą to współczuje ci takich graczy na bossach.. 4.Nie rozumiem twojej wypowiedzi o grach bo nie ma to nic wspólnego z tematem i nie będę jej komentował. 5.Jeśli ty się relaksujesz przy Taern to współczuje wypraw na bossy. W tej grze trzeba być aktywnym , myśleć taktycznie a nie siedzieć tyłkiem na krześle i klikać co idzie w parze z relaksem.. A jak chcesz mieć relaks i odpoczynek to połoz sie na łózko i książkę poczytaj _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
21 Kwi 2012, o 10:33 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
no... zgadzam sie przyznam sie
ale i tak przydatny bedzie ten chat ( wyprawy ) bo ceny to jeszcze jeszcze... TAk ja relaksuje sie przy grach grajac w nie ile sie da czytac ksiazke? hmmm nie chce mi sie... polozyc sie na lozko z ksiazka = z nudow zasne _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
21 Kwi 2012, o 10:39 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |