Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na event
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
mam taki pomysł na event był by to taki,że od 0 do xxx lvl każdy np wchodzi do jakies insty i są linie bossow zabijamy po 1 bossie od najslabszego do najsilniejszego:herszt,krzyzak,ichition,babadek,geo,gregorius,grazyna itd. podzial lvl mozna zmienic
|
1 Cze 2012, o 15:54 |
|
Uczeń Heremona
|
Event nie dla wszystkich...
A p za tym po miało nie byc eventów żeby rary dropić... _________________ _______ |
1 Cze 2012, o 16:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za:) fajny pomysł zeby z eventu nie dropić rarów
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
1 Cze 2012, o 19:54 |
|
Uczeń Simona
|
napisałem o podziale lvl ale nie musza byc bossy mogą być tez te czempy takie jak:łachudra,ciężka łapa takie co nie daja setow
|
2 Cze 2012, o 18:59 |
|
Pogromca Valdaroga
|
no dobra. ale gdzie tu ten pomysł na event? rzucenie - "niech każdy bije po bossie" nie jest pomysłem. plus takich eventów raczej nie chcemy w pomysłach. lepiej coś oryginalnego.
zamykam. |
3 Cze 2012, o 21:22 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |